Norges beste gartner

Normalt når jeg skriver mine kommentarer om tribunelivet under kampene våre, har det vært mange som har følt seg fornærma. Kanskje har dette vært på grunn av mine syrlige synsinger om folk som ikke kjenner sin plass eller bidrar nok. Vel, la meg være den første til å innrømme det, vi har kommet langt siden ifjor.Av: Henrik Buffon
Vålerenga – Rosenborg 0-0

Nytt felt uten seter har gjort underverker for oss, det er en deilig følelse å vite at vi har et enda bedre nivå inne til den dagen vi får en gressmatte som innbyr til festspill.

Det første som slår meg etter denne kampen er at mange har fulgt oppfordringene om å finne sin plass på tribunen. Lista er lagt for hva som kreves på Felt 228 og de fleste vet å levere varene her. Kjempeforbedring i flagginga på tribunen, her har vi også gjort sjumilssteg siden ifjor og best av alt, jeg hørte ingen klager fra folk som ikke fikk med seg alt som skjedde. Ok, ett unntak var det, men vedkommende som klagde har min største medfølelse. Det er begrensa hvor lenge du orker å bli truffet av et flagg midt i trynet, før du må si fra at vedkommende som flagger må bedre kontrollen sin.

Vi hadde en jævla bra flyt med sanger, det var lite dødtid å oppleve. Heldigvis for noen av våre litt eldre og dårligere trente supportere, så var det også passe lange pauser mellom hoppesangene. Vi har en del lydtopper som sitter ekstremt bra. Festlig å se hvor stille det ble i VG under både «kom igjen enga» og «oslo by st.halvards menn». Eneste jeg personlig velger å sette finger’n på, er at våre kjære sangstartere gjerne må få litt mer variasjon i reportoaret under en kamp som denne. Vi har tross alt en god del mer å ta av enn hva vi fikk vist denne gangen. Så alt i alt, jævla god innsats fra alle felt, fortsett på denne måten, så kommer vi til å ha mye moro i år.

Også litt cred til våre gjestende supportere. Er ikke ofte vi er forunt med store bortefølger. Ihvertfall ikke med litt innsats på tribunen. Dette er naturligvis med på å tenne oss litt ekstra, det liker vi.

Til slutt vil jeg takke NFF, først og fremst for å motarbeide all tribunekultur her til lands, men ikke minst for å ha den beste gartneren av alle i fotball-Norge. Mulig det bare er meg som ser humoren i at de nå skal kjøpe «ferdigrulla gress» fra Nederland.

Vi ses hjemme mot Molde, uten skorper på legga.

Comments are closed.