Overblikket: Så ble det Frisk Asker + konkurranse

Kampen som ble spilt tirsdag aften var av null betydning. Det som hadde og har betydning er «trekningene» av kvartfinalene.

Kampen mot Kongsvinger…

…ble aldri spennende. Vålerenga scoret etter 13 sekunder av 1 periode, og la med det lista for resten av kampen. Når 1. periode var slutt ledet Sankt Hallvards menn 3-0, og lagene hadde inngått en slags konsensus om at det var avgjort – og at det nå bare var å bli kvitt de siste 40 minuttene.

Ingen store skandaler, ingen store prestasjoner, kun transport av puck og å få klokka til å gå.

Det er rett og slett lite å skrive hjem om, kampen endte 4-0 i Sankt Hallvards menns favør, og vil gå over i historien som en kamp ingen husker.

Kvartfinalene…

…blir altså mot Frisk Asker. Da bronsevinnerne skulle velge var det i realiteten bare to lag igjen å velge mellom; Vålerenga (5. plass) og Storhamar (6. plass). Fra før hadde Stavanger Oilers (1. plass) valgt Manglerud Star (8. plass), og Lørenskog valgte Stjernen (7. plass). Da stod til slutt Sparta (4. plass) igjen med Storhamar. Nettopp Sparta – Storhamar kan fort bli en «rysare». Det kan serien Frisk Asker – Vålerenga også…

De som har fulgt laget sånn over middels i år vet at Frisk Asker har hatt et ballegrep på oss. Av fem møter har Vålerenga kun vunnet én kamp, det skjedde hjemme i Jordal Amfi 9. januar da vi denget Frisk Asker 5-1. Siste kamp mot Askerne var 18. februar hvor Sankt Hallvards menn gikk på et ydmykende 4-0 tap. Med andre ord et ikke helt optimalt utgangspunkt. Men nå iler vi til å sier at de tre kampene vi ikke nevnte resultet fra, ja da endte seieren i Frisk Askers favør med bare ett og to mål.

Jevnt med andre ord.

Vi er forsiktige optimister og tror dette går til 7 kamper, og at Vålerenga trekker det lengste strået i Askerhallen 23. mars. Før det spilles det fra fredag førstkommende kamper annenhver dag.

Opp i ringa!

Konkurransen som var…

…endte med at svarrekka ble ja, nei, nei og ja. Enkelt og greit. Ingen hadde alle fire rett, men i trekninga blandt de som hadde tre rette stakk loco av med det lengste strået. Hva han skal med dette strået vet vi ikke, men han kan i det minste hente seg et valgfritt skjerf fra Vålerengasjappa – og er nå i besittelse av nok et «lodd» i trekninga av et sesongkort for 2016/17-sesongen donert av klubben.

Og vi gratulerer!

Ny konkurranse…

…må til. Ikke minst for å gjøre kvartfinalene litt mer spennende for de som deltar. Og vi spør:

  • 1. Vinner Frisk Asker den første kvartfinalen fredag?
  • 2. Blir det flere enn 3500 tilskuere i Jordal Amfi i den 2. andre kvartfinalen?
  • 3. Vinner Vålerenga den tredje kvartfinalen?
  • 4. Blir det scoret mer enn 6 mål i den fjerde kvartfinalen?

Svarene kan du taste inn i denne tråden i Klanens debattforum, eller du kan sende en elektronisk post til overblikket@klanen.no. Fristen er 15 minutter før kampstart fredag, førstkommende fredag altså. Ikke noe forsøk på juks nå folkens, vi kan klokka og vi vet når kampene begynner (innen fredag i det minste)!

Ukesvinneren vinner et valgfritt skjerf fra Vålerengasjappa, og ukesvinneren er med i trekningen av et sesongkort for 2016/17-sesongen donert av klubben.

Og vi ønsker lykke til!

God natt Frisk Asker…

…nå tar vi dere!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.