Nå smeller det snart!

Vi er ikke engang halvveis i mars måned, men likevel er det få dager til Vålerenga skal starte veien mot medalje i Tippeligaen. Talsmann Erling gleder seg  og har trua!  

Tekst: Erling // foto: Grydis


Og tro det eller ei, men jeg gleder meg. Det har ikke vært en selvfølge de siste åra. Stadig lengre sesonger, stadig tidligere seriestart og lunkne forhåpninger for sesongen tærer på evnen til å hype sesongstart.

Men i dag skjedde det. I dag kjente jeg kriblingen i brystkassa og begynte å glede meg til sesongstart. Føkk at det snør akkurat nå. Føkk at det er mandagskamp og føkk risikoen for at tribunen blir tynt besatt denne første serierunden. Det er deilig at det er i gang igjen. Jeg gleder meg til å se gutta score. Jeg gleder meg til å kjenne sangene sitte på tribunen. Jeg gleder meg til å bytte rastløshet med målbevisst arbeid for å sakte, men sikkert gjøre tribunen bedre og sterker – med fetere tifoer.

Sammen med denne gleden kommer også et slags blårødt slør foran øynene. En slags naiv positivitet ikke klarer å riste av seg tanken på at 3 mål mot godset er ganske sterkt. At man har begynt å putte litt oftere på treningskamper i sesonginnspurten. At flere sentrale spillere og Reka selv virker som dem har mere selvtillitt. At kanskje vi ikke rammes noe særlig av skader i år. At Vålerenga igjen skal være med å kjempe om medaljer.

Faen, dette blir fett.

Erling, talsmann i Klanen.

image001


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.