Kampoppsettet for runde 1 – 25 er klart

Oppsettet for rundene helt til og med runde 25 ble offentliggjort fredag. Vi har gått gjennom oppsettet som byr på både opp og nedturer.

Tekst: JonasA // foto: Eivind Hauger


Som sikkert de fleste vet åpnes Tippeligaen hjemme mot Viking mandag 14. mars. Mer om det kan du lese om her

Vi begynner rett på oppturene. I fjor tok det 27 runder før vi spilte en hjemmekamp på det «vanlige» tidspunktet søndag klokka 18:00. Denne sesongen har vi hele tre hjemmekamper søndag klokka 18 i de første 25 rundene. Det går sakte fremover med andre ord.

For alle som er glad i lørdagskamper ser 2016-sesongen meget bra ut. Av lørdagsgodbiter har vi Rosenborg hjemme (runde 3), Stabæk borte (runde 4), lsk borte (runde 8), Brann borte (runde 15), Brann hjemme (runde 20) og Godset hjemme (runde 23). Skal vi tippe politiet sender inn et forslag om å flytte en kamp eller to av de som står på denne lista?

Årets Norway cup-kamp blir mot Molde. Det er en mandag, men samtidig et oppgjør mellom to lag som har gode forutsetninger for å ligge i toppen. Det gir gode muligheter for å trekke en del folk fra sletta.

Av negative ting med dette oppsettet må to kamper trekkes frem spesielt. Molde borte en vanlig torsdag og Glimt borte en vanlig onsdag. Det betyr fri fra jobb hvis man vil få med seg disse. Det positive får være at vi har fått god tid til å planlegge turene.

Ellers får vi noen fredagskamper hjemme som aldri er spesielt gunstig med tanke på oppmøte, men det var vi vel forberedt på. Selv om Haugesund borte en fredag ikke heller er gunstig for tilreisende fra Oslo.

En ting som også har vist seg svært viktig i de senere år er hvem vi skal møte i mareritt-måneden august. I 2016 blir det: Sarpsborg borte, Brann hjemme, Glimt hjemme og Odd borte. Det er bare å glede seg.

Da har vi vært gjennom høydepunktene og mye av det andre. Resten av oppsettet kan du se her

Samtidig skal TV2 få sjelden skryt for å sette opp tidspunktene tidlig. At de kun gjør det for oss supportere er jeg litt usikker på, men lar det gå for denne gang.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.