Vålerenga Vertshus holder åpent hele julen

For fjerde året på rad holder Vålerenga Vertshus dørene åpne på julaften og resten av julen. Et glimrende tiltak fra gjengen på bydelspuben for de som ikke har noen å feire med.

Tekst: JonasA // foto: Ki Therese Smolic


Selv om du ikke skulle tro det når du ser ut av vinduet er vi nå inne i julestria og det er bare dager igjen til julaften. Familier skal samles, pakker skal åpnes og diverse retter skal fylle magen.

Dette er en høytid veldig mange gleder seg til, unge som gamle, hvert fall når roen har senket seg. Dessverre gjelder ikke dette for alle. Det er ikke alle som har noen å dele disse dagene, og da kanskje spesielt julaften med.

Derfor tar vi av oss hatten for at Vertshuset igjen åpner dørene for de som sitter alene – for fjerde året på rad.

De siste årene har vært en suksess og nå fortsetter de altså tradisjonen.

Ryktene sier at sjefen sjøl Mona skal lage juletapas til gjestene. Det vil med andre ord si at julemiddagen er i trygge hender.

I tillegg til dette vil det være pakker under treet. Disse er levert av Tribuneshoppen og Sjappa.

Alt ligger derfor til rette for nok en flott julaften innenfor dørene på Verthuset. Også i år er det Tom som skal servere og bidra til at kvelden blir så bra som mulig.

Dørene åpner i år klokka 18:00. Alle åpningstider finner du i bildet nederst på siden. Når vi først er i gang minner vi om kampen på Jordal mot Oilers 28. desember. Den lader du best opp til på nettopp Vålerenga Verthus. Da fra klokken 12:00

Stengetid er som vanlig 01:00, så alle som vil lufte seg litt etter ribba, pakker og kanskje også en opptreden som nisse har gode muligheter til det.

Nå gjelder det bare å spre det glade budskap. Kjenner du noen eller vet om noen som sitter alene på julaften eller som gruer seg til denne store dagen, så vet du nå om et glimrende tilbud for dem.

Vi ønsker alle en god jul!  

CWsjSeOWoAAZMoQ


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.