God jul!

Julaften er her og det er på høy tid å ønske alle medlemmer, lesere og alle andre som har et hjerte som banker for Vålerenga en riktig god jul. Samtidig må vi se litt på hva som skjer i dagene som kommer og det neste året.

Tekst: JonasA // foto: Uvisst


Først av alt kan vi vel si at året 2015 ble skuffende sportslig, både for fotballen og hockeyen. Fotballen er allerede gått gjennom flere ganger, så den lar vi være å snakke noe særlig mer om nå. Det eneste som er sikkert er at neste sesong blir bedre.

De viktigste brikkene i laget er med også neste sesong og hvis vi legger til Moa og de svenske gutta som har kommet inn, så ser laget solid ut. Molde og Rosenborg har budsjett vi bare kan drømme om og vil nok bli vanskelige å hamle opp med, men medalje er et realistisk mål likevel.

Solid lag og en egen stadion som snart skal reises har gitt en solid økning i forhåndssolgte sesongkort før jul i år sammenlignet med fjoråret. Det siste tallet vi hørte var rundt 1500 og det er nå flere dager siden. Tallet er nok derfor nå oppunder 2000. Det er gledelig, og ikke minst nødvendig for at den sportslige satsingen skal fortsette.

Ikke minst er det gledelig at tallet øker selv om det har vært en turbulent sesong utenfor banen. Her er det bare å fortsette hamstringen av sesongkort. Også tar du med deg medlemskap i Klanen i samme slengen sånn at du har alt du trenger når vi snart går inn i et nytt år. 2016 blir året der Vålerenga igjen er et topplag og Ullevaal blir et fryktet sted for gjester.

Sjappa er forøvrig åpen 28. – 30. desember klokka 10-16. Men vi minner om at både sesongkort og klansmedlemskap også kan fikses på nett. Internett holder åpent hele jula visstnok.

Hockeygutta har fått en liten juleferie nå. På mandag smeller det igjen med de tradisjonsrike romjulskampene.

Dette har folk fått med seg og kampen mot oljesølet 28. desember ble utsolgt for sitteplasser for lenge siden. Det er fortsatt ståplasser igjen, så ikke fortvil, bare fort deg inn å kjøp billett. Det kommer til å koke på Jordal den kvelden. Blir det sjette strake seier i desember?

Som allerede meldt for noen dager siden er det også mange busser som tar turen til kampen mot Kongsvinger 30. desember. Se egen tursak for mer informasjon. Der er kampen gratis for alle!

Uansett så ses vi på Jordal om noen dager. Pucken droppes 19:00. Ølen på Vertshuset tappes allerede fra kl 12.

Frem til det ønskes du og dine en riktig god jul og et godt nytt år når den tid kommer. I 2016 tar vi alt!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.