Torsdag med ball og puck

En gla`torsdag for oss supportere som liker ball og/eller puck. Vålerenga Fotball sin kamp mot en stormakt ute i Europa streames av Klanens Webradio, og på kvelden inviterer VIF Hockey til treningskamp på Jordal Amfi. Kjør da, Vålerenga! Kjør da, supportere!

Tekst: EspenB


Siden Klanens ansvarlige redaktør JonasN har vært uforsvarlig og forlatt gamlelandet, samt gitt EspenB den blå og røde redaktørfyllepennen i noen dager forfaller Klanen.no atter til fjas, vissvass og altfor mye trivelig pludring. En del fornuftig info skal du nok få ut av denne artikkelen også, men hvorfor si ting kort når du kan skrive langt?

Ball

I dag er altså Vålerenga Fotball atter ute i Europa. Det er riktignok ikke så mange millioner som står på spill denne ettermiddagen tidlig i september – det er faktisk ingen, men vi tar hva vi får. A-laget ble observert bussende i retning øst i dag tidlig og Klanen klarte å få kasta ombord et team fra Klanens Webradio på rødt lys i krysset Innspurten/Grenseveien. Teamet melder at turen går til Sverige, nærmere bestemt Gøteborg.

De har med seg kamera, mikrofon og svensk-norsk ordbok så planen er altså at kampen streames fra klokken 14:00. Vi tar et lite forbehold om det er teknisk gjennomførbart å streame fra dette østblokklandet de kaller Sverige, men viljen, viljen skal det ikke stå på.

Fra Klanen til deg, fordi du fortjener det.

Klanens utenrikskorrespondenter i østerled ser ut til å være Rune Julsvik og Frank Ove Hansen. Du kjenner dem fra streaming av andrelagskamper. Habile karer begge to.

Kampen er forøvrig lukket for publikum så det er ingen vits i å hive seg i bilen for å kombinere harryhandel med fotballkamp. Du rekker helt sikkert systembolaget, men fotball blir det verre med.

Hvilket lag Vålerenga spiller mot?

De spiller mot svenske Gais. Treningskamp – i Europa. Og Klanens Webradio har usedvanlig og særdeles eksklusiv enerett på sending. Vi er unike i verden!

Kampen streames her. Du kan også se den på klubbens sider, og sikkert hos Aperopet, St. Halllvards Menn og muligens VPN også. Sosialisme i praksis.

Puck

Klokka 18:30 er fotballkampen for lengst ferdig og Iskrigerne er allerede ferdig varmet opp i ærverdige, falleferdige, nedslitte og uutholdelig kjære Jordal Amfi. Det er fint, for pucken droppes nettopp 18:30.

Det er klubben som lånte Zucca fra oss og kaller ham sin som står på motsatt banehalvdel, og Frisk Asker er vår nest siste motstander før GET-ligaen droppes i gang oppe i siloen til Storhamar neste fredag. Inngangsprisen på Jordal er 70 norske kroner og unger under 16 kommer inn gratis.

Denne kampen hverken streames eller radiosendes da utstyret kjører buss fra Sverige.

Ta turen til Jordal og støtt gutta. Torsdag er hockeydag og halv sju er innetid, da droppes det puck!

Jeg finner det opportunt å minne om treningskamp mot Sparta på Jordal på søndag i samme slengen. Den starter småpene 17:00 og klubben i ditt hjerte ønsker å være omkranset av flotte, vakre tilskuere som deg – og alle venna dine selvsagt.

Kick Off

På tirsdag 8. september sparkes hockeysesongen 2015/2016 i gang på Vålerenga Vertshus. På tradisjonell tidsriktig norsk heter det selvsagt kick off. Det starter 18:00 og du er invitert. Det er gratis, men du kjøper deg noe leskende når du først er innom Vertshuset så klart.

Du kan melde deg på FB-arrangementet til Vertshuset her så får du beskjed om evt endringer i arrangementet rett i facebookfeeden din. Fiffig!

På Kick offen får vi besøk av spillere som Jørgen Karterud, Martin Laumann Ylven, Fredrik Csisar og sist, men ikke minst, kaptein Brede Frettem Csiscar. De har med seg markedssjef Lars Oddvar «Loffen» Fjeldvang og han lover verdenspremiere på promoen til Iskrigerne sesong 2.

Verdenspremiere da gitt!

Året rundt med Vål`enga!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.