Supportbussen, om innsamling, samhold og kjærlighet

Da det ble kjent at Supportbussen trenger kraftig overhaling var ikke folk vonde å be. En innsamlingsaksjon så dagens lys selv om Bossmann Glenn ikke ville ha noe av det. Innsamlingsaksjonen ruller og går, og vi vil gjerne ha ditt bidrag. 

Tekst: EspenB 


Miljøet rundt Supportbussen veit utmerket godt hvor mange timer Glenn og Stefi har lagt ned gratis og frivillig for at vi mindre foretaksomme skal komme oss på kamp, det være seg i fotballsesongen eller hockeysesongen. Det går alltid buss, og som regel er Supportbussen en av dem. Nå trenger Supportbussen hjelp.

Din hjelp.

Supporterbussene er livsnerven i supportermiljøet på bortekamper og de er ekstremt viktige i arbeidet med å få folk på kamp. Og får de fraktet folk på kamp får Vålerenga støtte.

Hockeymiljøet er mye mindre enn fotballmiljøet og er dermed ekstra sårbart. At Supportbussen fortsetter sin gode virksomhet er nesten helt avgjørende.

Nå har kløtsjen på bussen gått til helvete og ny kløtsj er dyrt.

Siv, Kenneth og Roger fra supportermiljøet gikk dermed bak ryggen på Glenn og satt i gang denne innsamlingsaksjonen uten hans viten og vilje. At han ikke vil be om noe skal jo ikke gå utover oss! Her står vi sammen i gode og i dårlige tider. De allierte seg med Stefi og så begynte balle å rulle.

Reaksjonene fra supporterne lot ikke vente på seg. Alle vil være med å støtte innsamlinga. På tre dager har vi fått inn over 20 000 bare ved hjelp av en lukket FB-gruppe og jungeltelegrafen. I dag kom den glade meldingen om at Klanstyret støtter innsamlingsaksjonen med 10. 000 kroner, og vi er dermed oppe i over 30 000. Tar vi med ikke-realiserte bud på auksjonsgjenstander er vi over 40.000!

Nå går vi bredere ut, for Glenn fikk dette presentert på isen på Jordal under treningskampen i kveld.

Nå er det ikke lenger hemmelig!

Den lukka FB-gruppa åpnes for alle i løpet av kvelden, og jeg anbefaler en tur innom for å se engasjementet, by og kanskje har du også ting å bidra med?

Innsamlingsaksjon for VIF Support

Folk sagt seg villig til å gi fra seg noen av sine kjæreste eiendeler så det kan avholdes auksjon til inntekt for bussen på Vålerenga Vertshus umiddelbart etter kick off førstkommende tirsdag. Vi snakker signerte drakter, kampbrukte drakter, køller, hjelmer og annet. Dette er klenodier for eierne, og nå selges de for at Supportbussen fortsatt skal rulle til og fra kamper.

Det er helt nydelig!

Tilogmed flasker med hyggelig innhold går for langt over pålydende til den gode sak. Dette er moro!

Det er ikke bare ekstremt rørende, skikkelig kult gjort og veldig oppofrende, det er også et klart, tydelig og kjærlig signal om at i Vålerenga stiller vi opp for hverandre og vi tar vare på hverandre.

Jeg er skikkelig stolt av å være en del av et slikt miljø. Man blir glad og ydmyk av slikt.

Morten Ask med signert hjelm. Foto Loffen

Ask med den signerte hjelmen. Den kan bli din for mest mulig penger. Foto: Loffen Fjeldvang

I tillegg stiller Sjappa med to av årets hockeydrakter og VIF-Hockey donerer en kampbrukt og signert hjelm av Morten Ask. Dette skal også auksjoneres ut på Vålerenga Vertshus på tirsdag sammen med det andre utstyret. Budene på hjelmen er allerede oppe i 1400. Vi klarer mer, mye mer!

Målet er ikke lenger ny kløtsj og andre klatt-reparasjoner for å holde bussen på veien. Målet er å finansiere en ny buss vi kan ha glede av til og fra kamper i mange år framover.

Er du en av dem som har hatt gleden av å være passasjer på Supportbussen opp gjennom åra, eller bare har lyst til å bidra med en slant vil supportermiljøet rundt bussen være evig takknemlige. Ingen sum er for liten og ingen sum er for stor.

Bruk kontonummer: 1208 19 92108. Kontoen står på Kenneth Myhre. Han bør være velkjent for de fleste som ivrig fotograf på Vålerengas arrangementer.

På forhånd takk fra alle oss som bryr oss om Supportbussen.

Det blir innsamling på tribunen mot Sparta på søndag. Kampstart 17:00. Ta turen og ta med noen ekstra kroner til bøssene, så er du en knuppelupp.

Husk auksjonen på Vålerenga Vertshus umiddelbart etter Hockey-Kick off førstkommende tirsdag. Vi kommer til å legge ut liste over auksjonsgjenstandene på mandag og kan love ett par godbiter. Få med deg kick-offen også, den starter 18:00 og noen av iskrigerne kommer!

Dette minner meg nok en gang om at det er VI som er Vålerenga og jeg kjenner på gleden av å kunne bidra på mitt lille vis.

Bidra du også.

Vi har Vålerenga i våre hjerter! 

Hjertelogo


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.