Se Iskrigerne gratis på søndag!

Det er fredag, og vi har en gladnyhet til deg. På søndag kan du oppleve Vålerenga Hockey på ærverdige Jordal Amfi gratis.

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


Vålerenga Hockey spiller sin siste treningskamp før sesongstart på søndag. De møter Sparta på Jordal Amfi klokka 17:00. Det er vel verdt å få med seg.

Vålerenga møtte Frisk Asker i går og burde ha vunnet den kampen. Det ble 2-2 og siden de droppa sudden death gikk det rett til straffer. Straffekonken vant Frisk 3-2.

Søndag er det blanke ark og Vålerenga Hockey inviterer alle med hjerte i Vålerenga med gratis inngang. Da har du en siste mulighet til å støtte laget før Get-ligaen starter borte mot Storhamar neste fredag. Den synes jeg du skal bruke.

Ta med deg en kompis eller venninne som har sitter på gjerdet en stund. Nå kan de bli med og se hockey! Iskrigerne er tilbake!

17:00 på ærverdige Jordal Amfi søndag, altså.

Vær der!

Vi minner samtidig om Hockey-kick off på Vålerenga Vertshus førstkommende tirsdag 18:00. Da kommer Karterud, Ylven, Csisar, og Kaptein Csiscar. Du får også verdenspremiere på promovideoen til Iskrigerne sesong to servert av  markedssjef Lars-Oddvar «Loffen» Fjeldvang. Vålerenga Vertshus er alltid vårt foretrukne vannhull når det gjelder hockey.

God helg!

unnamed

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.