Overblikket: Lillehammer neste – og konkurranse

Søndagens kamp mot Manglerud Start er historie, og vi kikker frem mot kampen mot Lillehammer torsdag. Og så fyrer vi av en ny konkurranse da.

Søndagens kamp mot Manglerud Star i Manglerudhallen viste igjen at Sankt Halvards menn virkelig mangler en notorisk måltjuv. Resultatet 2-2 etter full tid viste det til det fulle. At det måtte 11 straffer fra hvert lag for å kåre en vinner får så være, det er ikke sikkert måltjuven eller måltjuvene kunne utgjort noen forskjell der.

Men Vålerenga var best på banen og hadde mesteparten av spillet, minus denne måltjuven altså. Her er det et hull som må fylles, det kan være forskjellen på 4. og 8. plass. Med en notorisk måltjuv på isen hadde vi tatt alle poengene mot både Sparta og Manglerud Star.

Vi blåser en lang marsj i om kassa er tom, fix it!

Torsdag venter Lillehammer, det vil si; de venter ikke, de kommer. Til Jordal Amfi. Det skal være grei skuring. I denne kampen er Vålerengas største fiende seg selv. Ingen er så gode til å gjøre seg selv dårlige som Vålerenga. Vi får angst bare av å tenke på det.

Lillehammer har én lusen liten seier så langt denne sesongen. Det er egentlig sånn det skal være. Lillehammer er et lilleputtlag fra en lilleputt «by». Bydelslaget til Storhamar vil mange påstå. Lillehammers seier kom for øvrig mot Kongsvinger sist søndag, med kalassifrene 3-2 – på hjemmebane.

Vi gratulerer!

Vålerenga har for øvrig Rasmus Juell ute med en kraftig hjernerystelse han pådro seg i kampen mot Manglerud Star. Rasmus gikk med hodet først i vantet og forsvant ut på båre. Han blir neppe å se på en stund enda. I tillegg er David Bräck og Tim Mørk ute.

At Rasmus Juell er ute kan åpne for at Morten Ask skyves opp på banen, vi får se hva taktikeren Knutsen finner på…

Konkurranse

Yes, da er vi i gang igjen, og vi fokusere på begge kamper denne uken.

    • 1. Bir det flere enn 6 mål i kampen mellom Vålerenga og Lillehammer?
    • 2. Spiller Morten Ask back mot Lillehammer og Stjernen?
    • 3. Scorer Martin Laumann Ylven mot Stjernen?

Fristen er torsdag kl. 18:00. Svarene skrabler du inn her i Klanens forum. Vinneren får et valgfritt skjerf fra Vålerengasjappa, alle ukesvinnere er med i trekninga av et sesongkort for 2016/2017-sesongen gitt av klubben v/markedsmastodont «Loffen». Og vi ønsker lykke til!

God natt måltjuv, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.