Overblikket: Knokkelkamp i vente

I løpet av få dager har vi fått en grusom nedtur og en nesten perfekt opptur.

Den grusomme nedturen kom mot Frisk Asker i Askerhallen sist søndag. Å tape en kamp vi er fullt på høyden, en bortekamp, i siste sekund – ja det finnes ikke verre. Morten Asks scoring snaue fire minutter minutter før slutt, med extra attacker på isen var en perle. Fra blå, akkurat som vi hadde forutsett i konkurransen. Morten FTW!

Men ok, vi hyller Morten for den scoringen, men han har også en liten vei igjen å gå når det gjelder backspillet sitt. Det sitter ikke helt enda for å si det litt moderat. Men det kommer, det er vi sikre på.

Men så scoret altså Frisk Asker med bare det ene sekundet igjen på klokka og nedturen var et faktum.

Og tirsdag så det lenge ut til at Sparta skulle stikke av med en meget spesiell 1-0 seier på Jordal, men der kom oppturen gitt. Først med extra attacker 1:04 før slutt (hei Lindström – vi tilbyr oss å føde unga dine!), og så med Thomas Olsen nydelig og frekke straffe etter at sudden death ble målløs.

Vålerenga skulle vunnet den kampen med 3-4 mål, men Spartas målvakt Tommy Johansen var i det umulige hjørnet. Det, og at Vålerenga ikke evner å sette pucken innenfor stengene. Vi fikk to poeng, og det må vi si oss fornøyde med, Sparta er ranket over oss denne sesongen.

Men vi trenger en måltjuv.

Men med skrapa kasse kan vi vel se langt etter det.

Søndag er det kamp i garasjen mot Manglerud Star. Oss bekjent er det bare Tim Mørk og David Bräck som er ute med skader. Det er godt nytt, altså at vi er nært full tropp (ikke at Mørk/Bräck er ute), gutta får en ny sjanse til å spille seg mer sammen, og vi kan anta at det er kjærkomment; mot Manglerud Star vil sjansen til å drille vårt eget spill være større – Manglerud Star er ikke voldsomt gode, på tross av at de ligger over oss på tabellen.

Det viktige er at spillerne går på isen med huet stappa av at dette ikke er plankekjøring, ei heller en treningskamp. Espen Knutsen bør ha et falkeblikk på isen etter spillere som ikke gir maks, og plukke dem opp på benken om de ikke gir maks. Om de ikke tar «en Ylven». Ylven gir seg ikke, han jobber og jobber og jobber. Og vi er sikre på at den første gållen bare er rett rundt hjørnet.

Opp i ringa, Martin – vi stoler på deg!

Søndag blir det også gjensyn med et par gamle røvere; Jesper Hoel og Cato Cocozza. De produserer jevnt for Manglerud Star og er sikkert fulle av lyst til å banke inne noen gåller bak Steffen Søberg. Og kjenner vi Cato rett deler han mer enn gjerne ut noen giftige tacklinger. Se opp for dem altså.

Ut over det er MS grått.

Kampen starter kl. 17:00 søndag i Manglerudhallen, be there!

God natt nytt byråd, ikke bremse nå…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.