Overblikket: Tap mot Sparta

Mandag kveld røk Vålerenga på et nytt tap i en treningskamp denne sesongen; Sparta vant 4-3 etter spilleforlengelse.

Vålerenga ledet på et tidspunkt 3-1, men Sparta hentet seg opp og vant til slutt 4-3 altså. I spilleforlengelse. «1 poeng» der altså. Ikke mye å skrive hjem om kanksje?

Tja, Ylven scora, det er jo noe. Tim Mørk scora også.

Og… vel… tja(2)…, etter den forferdelig begredelige kampen mot Storhamar forrige uke må jo «1 poeng» i Sarpsborg være som en lettelse å regne. En liten seier. For makan til utklassing Vålerenga ble utsatt for mot Storhamar skal man lete lenge etter. Storhamar var best i alt – til og med på tribunen. La gå at Storhamar hadde to uker lengre fartstid på isen enn Vålerenga, men vi er redd de to ukene ikke hadde hatt så mye å si.

Det var ikke kondisen det stod på.

Vålerenga 2015/16 er kraftig svekket, og der under er lite nytt hentet inn. I det minste ikke nok nytt. Og Espen Knutsen sier at kassa er bunnskrapet.

Til alle som vil se svart på sesongen 2015/16 sammen med oss: dere er velkomne. Vi kaller dere realister. Det har ikke noe med pessimisme å gjøre.

Sånn det ser ut nå skal Vålerenga få kjempe hardt for å holde seg unna kvalik…

God natt forsterkninger, kommer dere til jul?


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.