Overblikket: Manda’ morra blues?

Det er visst lite godt å skrive hjem om nu til dags, men det hindrer oss ikke.

Lørdag spillte Vålerenga hemmelig kamp hjemme i Jordal Amfi mot Lørenskog. Det var returkamp etter at Vålerenga sist torsdag vant 4-3 i spilleforlengelse i Lørenskog Ishall. Da skulle man jo tro at det var duket for et visst overtak hjemme i magen på det gamle rasverket – men så feil kan man ta.

Lørenskog eide i sum kampen, og at det endte 2-4 (i Lørenskogs favør altså) hadde mer med slapphet å gjøre fra Lørenskogs side. Akkurat som det var nærmere 15-0 enn 6-2 mot Storhamar. Det er altså lite godt nytt å melde for tiden. Og det er lite lys å se i enden av tunellen, den tunellen har en bratt sving i seg, potensielt går den nedover også.

Men ok da, vi prøver oss på noe positivt.

Det kan nemlig være at det er et par små goder å stille med den troppen vi ser ut til å stille med denne sesongen.

For det første får vi se mye nytt, ungt blod. Eksempelvis er Raymond Sørensen en ung og veldig spennende spiller, og han har gjort seg smått bemerket allerede. Mot Lørenskog sist torsdag hadde han aasist på Csisars scoring i overtid. Og når han skinner sterkere enn de langt mer etablerte herrene Brede og Folle – ja da bærer det bud om mye bra fra den karen.

Så får vi håe han får tillit nok til å bli varm på isen, ha «kylan» som det visstnok heter.

En annen ting er at vi stiller som underdog. Definitivt som underdog. Og midt i sorgen over manglende signeringer – som igjen er et resultat av manglende penger – kan det bli litt moro. Ja da, vi kommer til å gå på noen smeller også, men da blir de ikke sjokkerende. Og ja, vi kommer til å ta noen skalper man kanskje ikke ville tro vi kunne denne sesongen.

Og det er da jo noe?

Vi tar alt vi får!

God natt informasjon fra klubben, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.