Hvordan gå ubeseiret gjennom høstsesongen

Douglas Adams påstod at svaret på alt er 42. Det er selvsagt vissvass. Tenkeren og ordsmeden LasseL gir deg svaret på hvordan vi vinner resten av kampene i årets sesong. Det er genialt i sin enkelhet, og helt enkelt genialt. Og du får tidenes korteste oppsummering av vårsesongen på kjøpet. 

Tekst: LasseLSiden vår eminente redaktør Jonas sprader rundt i London iført kjortel og LP-platecover på hodet for å motta æresutnevnelse ved skolen han nylig er utdannet ved, utnytter jeg stedfortrederens svake dømmekraft (hello, ladies!) til å publisere min korte oppsummering av vårsesongen:

Hjemme: YAY!

Borte: NÆÆÆ

Hjemme: YAY!

Cupen: YAY!

Borte: YAY!

Hjemme: Buuuu!

Borte: Æsj!

Cupen: WTF!!!???

Hjemme: BUUU!

Borte: YAY!

Hjemme: YAY!

Borte: YAY!

Borte: YAY!

Hjemme: MEN DET VAR DA SOM BARE….!

Borte: HEEELT OK!

Hjemme: FAEN I HELVETE, DA!

Borte: YAY!

Hjemme: ENDELIG YAY IGJEN!

Da vår redaktør har sort belte i ordkunst og jeg er mer som en aggresiv tre-plate, karatechoppet han meg inn i tenkeboksen i en ukes tid for å komme opp med noe mer enn de overstående 42 ord.
Og det er jo et tegn på en god leder, da han må ha forutsett at jeg ville komme opp med min geniale plan for at vi skal gå ubeseirede gjennom høstsesongen.

Etter at klubben tok avgjørelsen ved å kun konsentrere seg om ligaen (beklager til de som ikke fikk det rundskrivet, ei heller rundskrivet med beklagelsen for at de ikke fikk det første rundskrivet), har vi i år aldri dratt fra bortekamp poeng-tomhendt.
Dere innser at «poeng-tomhendt» ikke ville blitt godkjent av en redaktør med utmerkelser fra London school of skriblerier (eller hva den nå heter), men frie tøyler osv... Uansett:

Hvordan gå ubeseiret gjennom høstsesongen

Hold deg fast og følg nøye med!
Ullevål er som kjent eid av en skiforening, som betyr at Ullevål er en skiarena. Og er det en ting vi har lært av Michael Schumacher, så er det at ski og alkohol ikke er en bra kombo.
Derfor spiller vi fotball. Og ingen fotballag spiller sine hjemmekamper på Holmenkollen skianlegg.
Man kan si at det er «helt borte» å spille fotball på skiarenaer.

NFF holder også til på Ullevål og alle vet at de stort sett stiller som motstander mot Enga.

Sist, men ikke minst, siden grunnstenen skal legges ned i vår egen lekegrind førstkommende onsdag, kan dette betegnes som «hjem».

Ergo: Ullevål er bortebane!

Nå kan spillerbussen dra en time tidligere og kjøre litt rundt når vi skal spille hje… erm… være vertskap på bortebane, slik at man også får følelsen av skikkelig bortekamp.
Trenger ikke dra lenger enn første stopp på flytogstrekningen før man er på et lite sted nifst likt Øst-Tyskland på 80-tallet der man syns hockeysveis og kanarifugl fortsatt er kult.

Og dette må inn i huet på spillerne allerede i dag!

Om ikke for alle oss andre, så gjør det for Doffen. Det er et år siden han var med på å redde klubben på sin unike måte.
Gjør det for at hans føtter igjen tramper av vellyst mandag kveld.

Alle sammen nå, tramp, tramp tramp på en fugl!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.