Alle til Ullevaal

Vålerenga gjorde det igjen og tok en ny sterk seier på bortebane. Nå venter ny toppkamp, den gang mot serieleder Rosenborg hjemme på Ullevaal. For en fotballfest det blir!

Tekst: JonasA // foto: Grydis


Kampen i Stavanger ble like vill som den var i fjor, men denne gangen med et langt bedre utfall. Skal ikke skrive for mye om den da det meste allerede er sagt og skrevet i diverse aviser, kanaler og blogger, men kort fortalt: Vi leda med tre, mista det hele og spilte en grusom andre omgang, før kapteinen selv avgjorde med siste spark på ballen. Gleden da den ballen satt i nota på overtid er det vanskelig å beskrive. Det kom nesten en tåre. Herregud så viktig den var for kampen om medalje, selvtilliten i laget og humøret til oss supportere.

Denne gleden kan vi leve på frem til lørdag klokken 15:30, men da smeller det igjen. Og da smeller det skikkelig. På motsatt side på lørdag står serieleder Rosenborg som vi ikke har slått siden 2011. Det skal vi faen gjøre noe med nå.

Vi skal hvert fall gjøre vårt på tribunen. Klubben melder allerede om 16.000 solgte billetter og det er mange dager til kamp. Tenk om vi hadde klart å fylle Ullevaal igjen, det hadde vært gøy det.

En ting er hvert fall sikkert og det er at VG nedre kommer til å fylles med trøndere. Nei faen, ikke trøndere. Rosenborg-supportere tenker jeg vi sier. Uansett, vi skal ikke være noe dårligere og er det en kamp vestbredden skal fylles så er det til denne.

Med seier er vi likt med bartene på poeng på toppen av tabellen. Det sier seg selv at her skal alle på match. «Ja, men det er jo musikkens dag og Champions league finale». Mulig det, men begge lar seg fint kombinere med kamp på Ullevaal.

Jeg minner også om at du som sesongkortholder kan ta med en kompis til «kompis-pris» på denne kampen. Les mer om det her: http://gammel.klanen.no/blog/2015/05/fa-rabatt-pa-vestbredden-billetter/

Så da sees vi på Ullevaal på lørdag klokken 15:30?

Rosenborg er ræva!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.