Vålerenga slår tilbake

Lørdag er det duka for ny fotballkamp på Ullevaal stadion. Øst mot vest: Vålerenga – Stabæk. Lørdag er dagen da Vålerenga viser at de hører hjemme i toppen.

Tekst og foto: Eivind Hauger


 

Vålerenga mot Stabæk er det eneste oppgjøret i Tippeligaen der vi med hånden på hjertet kan si vi har øst mot vest. Borte er breddeidrettslagene Brann og Lyn, tilbake er pannebåndsmafiaen fra Bekkestua.

Dette er en kamp vi skal vinne. Vi vinner den på tribunen, det er det ingen tvil om. Klanen, Ikaros, alternative. Alle er klare til å ta vise fotball-Norge at selv om Vålerenga har snubla, så har vi faen meg klart å reise oss også.

I garderoben må Kjetil Rekdal henge opp bilde av Stabæks svar på Jar-Jar Binks: Ingebrigt Steen Jensen. Bare tanken av den fnisete reklamemannen skal gjøre at spillerblodet bruser. Spesielt når de tenker på at firmaet hans har tapetsert alle t-banestasjoner i Oslo med guffen Stabæk-reklame. All den intensiteten som ble lagt igjen i Oslo før avreise til Gjøvik på onsdag skal hentes fram. Nevene skal knyttes og Stabæk skal slås.

Lillestrøm - Vålerenga  03.05.2015

Alle jubler når Daniel jubler

Det blir nok ikke tilskuerrekord denne kampen. Til det er nok pannebåndsmafiaens hytter for fristende. Vi skal uansett være der, og det er strengt talt vi som teller i denne kampen.

Etter kampen er tre poeng igjen i Oslo. Bob «Admiral Ackbar» Bradley kommer til å stå igjen i pressesonen mens han mumler «it was a trap!». I viser igjen at han er sjefen på benken, Grindheim viser han er sjefen på banen og Klanen viser at de er sjefen på tribunen.

Kom la oss laga show!

Kampen begynner 20:00 i morgen lørdag 9. mai. Vi skal være der, og det bør jaggu meg du også!


 

Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.