Overblikket: Vålerenga Ishockey på harrytur?

Vålerenga Ishockey har ryddet i stallen, og nå begynner stallen igjen å fylles opp sakte men sikkert(?). Det har vært VM-tyst, men nå rører det sakte på seg.

Harrytur er kanskje ikke det beste bildet å bruke, men vi er skamløse og uredde når vi ser på de siste trekkene i Shampos spill. En haug spillere er takket av. Brian Ihnacak, Niklas Bröms, Francois Fortier, Simon Gamache er bygones, det samme er Andreas Stene som skal til svenske Mora. Bröms skal for øvrig til Stjernen.

Det er uvisst hva de ser i ham, men det er en god nyhet for alle Stjernens motstandere dømt etter sesongen han hadde i Vålerenga.

I tillegg vil Daniel Sørvik til en større liga, altså utlandet, men der er ingenting avklart enda; VM er så vidt over for Sørvik som gjorde en mer enn habil jobb for landslaget der.

Vel, det var folket ut. Hva med inn da? Og forlengelser.

En nyhet vi ikke helt så komme var at kaptein Brede Frettem Csiszars underskrift på en livstidskontrakt. I praksis betyr det at kaptein Brede avslutter karrieren i Vålerenga – men den karrieren kan Brede holde på med i mange, mange år enda. Brede er en fiin-fin fyr, men har vært plaget av en del skader. Vi håper det er over, på backsiden har det ikke akkurat bugnet av spillere tilgjengelig.

David Bräck har også signert ny kontrakt. En litt grå mus kanskje, men han får jobben gjort.

En underskrift vi på ingen måte så komme var Matrin Laumann Ylvens. Spilleren alle elsker å hate, både fordi han er en busemann, men selvfølgelig også fordi han har spillt for Løren$kog. Ylven har vært mye skadet, trøbbel med planeten, men skal nå være frisk som en fisk og klar for nye oppgaver for St. Halvards menn.

Snille Vålerenga skal altså bli litt mer av et buselag, vonde å møte. Vi takker og bukker; Ylven vil garantert bite fra seg, så er det bare å håpe at han holder seg skadefri.

Så snakker vi om Tobias Lindström, han har vært i forhandlinger sier Shampo til VG. Der er det litt frem og tilbake, men vi håper at han forblir i klubben. Lindström viste seg meget verdifull i sluttspillet på tross av exit i semifinalen, og vi ser ham mer enn gjerne i den vakre blå drakta også kommende sesong.

Vel, det var alt vi hadde nå – vi er plutselig tilbake.

God natt nye spillere, hvorhen dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.