Sandefjord away

At de skifter vannkummer i Båtstangveien, er absolutt ikke god nok grunn til å unnvære å dra på kamp i Sandefjord i dag.

Tekst: LasseL


Stedet er jo tynget av død og fordervelse med sin fortid vassende i viking- og hvalblod. Og at jeg nesten har drept en dame der. 

At hun ikke tålte nøtter, burde hun vel ha sagt før hun beit inn i kaken jeg hadde bakt. Andre gangen – det skjedde to ganger- burde hun ha vært klok av skade og nevnt at selleri har en merkelig effekt på kroppen hennes. Det er faktsik ikke lenge siden jeg slettet nummeret til sykehuset i Sandefjord. Sånn i tilfelle jeg skulle fore henne igjen…

Gokstad skipet til side, så har de noen merkelige navnevalg nede i Vestfold. Du ville jo tenke at siden stedet heter SandeFJORD, så vil det ligge en fjord der? Og det stemmer. Så da tenker du vel at fjorden heter Sandefjorden? AAAAAAAHAHAHAHAHA. Her har kloke hoder slått seg sammen og kalt fjorden Sandefjordsfjorden. Og de fortsetter med Sandefjord fjordhotell, selv om man ville trodd Sandefjordsfjorden fjordhotell hadde vært en bedre løsning.

Og så har vi stadion. Som de kaller arena. Å selge stadionnavnet kunne kanskje fungert hadde det vært Hval, Jotun eller Grans, men når du selger det til en nettside blir det bare komplett. idioti.no

De oppfordrer «La oss banke Enga» på nettsidene til klubben, mener at folk skal gjøre seg klare for 3 poeng mandag kveld og lagt ved en musikkvideo med en sensuell versjon av en av deres sanger. Håper de lader opp med den versjonen og kommer søvndysset ut på gresset.

Her skal vi ta med tre poeng hjem til St. Hallvards by. Vi har ikke tapt borte (i serien) denne sesongen og aldri tapt mot hvalfangerne på vikinggrunn. Og det er ingen grunn til å starte med det nå.

Om det ikke er grunn nok for Enga å vinne enkelt, skal jeg gi Sandefjordianerne en god grunn til å slippe inn mål. Mange mål. Hvis Enga ikke tar tre poeng, skal jeg bake en sellerikake med nøtter.

Og sykehuset har flyttet til Tønsberg…


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.