Ny redaktør på Klanen.no

Espen Bjørneseth har som kjent takket for seg etter vel gjennomført tjeneste. Nå er ny redaktør klar. Her er hans første ord.  

Tekst: JonasA 

Mitt navn er Jonas Almaas og jeg har blitt forespurt om å ta over for vår alles kjære Espen Bjørneseth som ny redaktør på klanen.no. Et tilbud man som nyutdannet journalist ikke kan takke nei til. Kombinasjonen av å få erfaring og muligheten til å skrive om det jeg brenner mest for er en mulighet jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått. Jeg har ikke tenkt til å skrive hele livshistorien min, men jeg er hvert fall 26 år, har fulgt Vålerenga siden 90-tallet og skal gjøre mitt beste for at savnet etter Espen skal bli minst mulig.

Som ny redaktør for klanen.no sitter jeg her med en blanding av stolthet og redsel, kanskje mest redsel. Misforstå meg rett, dette prosjektet er noe jeg gleder meg veldig til å ta del i, men jeg må innrømme at spørsmålet: «Hva har jeg sagt ja til nå?» har vært en gjenganger oppe i skallen de siste par dagene. Mest fordi jeg som en jypling og ukjent for mange skal overta en såpass stor jobb, men også fordi det er første gang jeg er redaktør for noe annet enn min egen twitter-konto.

Først som sist må Espen takkes for innsatsen han har gjort med å holde liv i denne siden stort sett på egenhånd. Han har jobbet gratis hver dag med siden, sosiale medier og alt annet som hører til, og har gjort at jeg sitter med følelsen av at han derre Toralf Engan som hoppet etter Wirkola kan ta seg en bolle. Jeg har dog blitt hvisket i øre at han har sagt seg villig til å bidra videre og det settes naturligvis stor pris på.  Uansett er det gøy å se at han fortsatt holder koken og har begynt å skrive for vif-fotball.no. Lykke til videre, Espen!

Når det gjelder klanen.no og veien videre så vil det skje mye spennende fremover. Det vil være flere som bidrar og det er også planer om flere forandringer sammenlignet med hvordan det har vært frem til i dag. Dette er også hovedgrunnen til at jeg takket ja til denne oppgaven, for denne jobben hadde jeg ikke klart alene. Mer informasjon om disse endringene vil komme om ikke så lenge, men alt i alt har jeg god tro på at hele pakka rundt klanen.no får seg et løft nå som flere skal trekke i samme retning.

Sammen med denne siden har vi den siste tiden fått en økning i engasjerte supportere som skriver om klubben i sitt hjerte. Aperopet har fått en veldig god start, Sotahjørnet gir deg dypdykk i alt som skjer rundt klubben, VPN har våkna til liv igjen og supporterprosjektet til Aftenposten gir også saker om VIF et par ganger i uka. I tillegg har vi Ikaros sin fanzine Østkantpakk som leverer gode blekker med jevne mellomrom og det ryktes også at Stang Ut jobber med en ny utgave. Med andre ord er det mye godt lesestoff der ute for alle som er glad i Vål’enga og vi i klanen.no skal naturligvis bidra med vårt i form av saker stort sett hver dag.

Avslutningsvis vil jeg takke styret for muligheten og oppfordrer samtidig folk som ønsker å bidra til å gjøre nettopp det. Ta gjerne også kontakt med meg hvis det er noe du har på hjertet, enten via klanen på sosiale medier eller med meg direkte. Du finner meg blant annet på bortefeltet i Sandefjord, lett gjenkjennelig som den eneste (?) med lue.

Heia VIF!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.