Klanens Rekaften på Bohemen

Hold av tirsdag 24. mars, da er det Rekaften på Bohemen. Stig-Ove Sandnes og Kjetil Rekdal legger lista på plass før årets sesong, og de har nok med seg en overraskelse eller to. Klanens og klubbens medlemmer er herved invitert! 

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger


Oppdatert 24/3: Vår nye superspiss Deshorn Brown tar turen ned på Bohemen sammen med Rekdal og Sandnes!

Møtet starter klokken 18:00 og vi vil i løpet av halvannen time få innsikt i økonomi, status på spillerstall, målsetninger for sesongen og andre relevante ting rett før seriestarten. Du får muligheten til å stille spørsmål til gutta også.

Som vanlig blir pressen stoppet i døra og møtet er åpent kun for Klanens og klubbens medlemmer.  Kjetil Rekdal er kjent for å være mer åpen på disse møtene enn han er i andre fora. Det er altså «et must» for den jevne klans-mann og -kvinne å få med seg denne sammenkomsten.

Møtet ledes selvsagt av Klanens tidligere distrikspolitiske talsmann, nå varamedlem i Vålerenga Fotball Elites styre Morten Nydal. De som har vært på tidligere Rekaftner vet at det er en suksessfaktor.

Det er ikke helt spikra hvem som dukker opp fra klubbens side i tillegg til Sandnes og Rekdal ennå, men disse to kara dukker garantert opp. De har muligens med seg en overraskelse eller to også.

Vel møtt til Rekaften tirsdag 24/3 klokken 18:00. Vi sees!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.