Husk medlemskapet – giro er sendt

Klansstyret håper du også i 2015 vil være medlem av Klanen. 25. mars kl. 18.30 er det årsmøte i Klanen i Vallhall og før møtet må du ha betalt medlemskap i Klanen. Giro sendt ut på e-post til de som har registrert rett mailadresse. Resten vil motta giro per post de neste dagene.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å betale på følgende måte:

1. Å betale med utsendt giro (mail eller post) (fornyelse av medlemskap)
2. Å betale via medlemsweben på klanen.no (gjelder kun for nye medlemmer)
3. Å betale i Sjappa (nye medlemmer og fornyelse av medlemskap)

Ta vare på kvitteringa og møt opp på årsmøtet! Bruk din stemmerett og bli med på å påvirke utviklinga!

Vi rydder opp i medlemsrotet

Et evig tilbakevendende problem er å holde kontroll på medlemsregisteret vårt, samt å trykke kort og sende kortene i posten. Kort sagt er det å administrere en medlemsmasse godt over en norsk gjennomsnittlig kommune på dugnad ganske komplisert.

Klansstyret beklager derfor rot og forsinkelser i 2014 og tar grep for å fikse dette i 2015.

Sjappa i førersetet

Siden november 2014 har vi jobbet med å få en god oversikt over medlemssituasjonen og jobbe fram en løsning på et bedre system. Sjappa vil fra sesongstart drifte og serve den operative driften av medlemsservice. Henvendelser til medlem@klanen vil gå som før. Sjappa vil trykke medlemskort og for medlemmer som har postnummer innenfor 0000 – 3500 kan disse hentes i Sjappa. Til medlemmer som bor andre steder, sender vi disse i posten.

Det viktigste DU gjør er å registrere riktig mail-adresse og postadresse i vår medlemsweb på klanen.no. Hvis alle medlemmer registrerer seg med e-postadresse kan vi nå alle via mail. Medlemsregisteret har denne muligheten innebygget og vi vil i 2015 sende giro og annen viktig informasjon til alle på mail.

Borteturer og TV-avtalen

Som kjent lever vi under TV-avtalen fra helvete for tida og visshet om når vi skal på tur eller når vi spiller hjemme er stort sett ikke sikrere enn ”en eller annen gang mellom fredag og søndag i uke x”. Vi prøver like fullt å være oppdatert og melde fra om turer så fort det er klart. Klanen leier i år som i fjor Bohembussen – Det går med andre ord buss til alle bortekamper sør for Trondheim i år også. Følg med på klanen.no. Her vil turinformasjon legges ut fortløpende.

Første TV-bolk er klar. Her er kommende borteturer:

Fredag 10.4 – Sarpsborg – kamp klokka 19.00

Avgang Bohemen kl. 16.00 – Pris 300,- medlemmer /400 ikke-medlemmer.

Fredag 24.04 – Start – kamp klokka 19.00

Avgang Bohemen kl. 12.00 – Pris 500,- medlemmer / 650 ikke-medlemmer.

Søndag 3.5 – Lillestrøm – kamp klokka 18.00

Her vil det bli satt opp busser fra flere steder. Avreisetidspunkter vil komme.

Påmelding og betaling i Sjappa på Helsfyr.

Vi trenger DEG!

Klanen er stort sett ikke noe mer en de som til enhver tid stiller opp for felleskapet. Vi har selvsagt avlastende hjelp i Sjappa, men det skjer lite uten frivillige hender og hoder. Har du lyst er du hjertelig velkommen. Send epost til styret, grip fatt i oss på matchdag eller dukk opp på styrepils. Styrepilsen er uformelle treff etter styremøtene. Disse er i prinsippet etter hvert styremøte annenhver uke. Annonsering av dette skal følges bedre opp på klanen.no og på sosiale medier i tiden som kommer.

Sesongkort

Avslutningsvis: Støtt klubben, kjøp sesongkort! Sikkerheten for klubben rent inntektsmessig er himmel eller helvete basert på dette. Ved å kjøpe sesongkort gir du klubben økonomisk forutsigbarhet og deg selv et ekstra trøkk for å møte på match, selv om det skulle butte litt, regne sidelengs eller annet som kan få deg til å velge det bort.

 

Vennlig hilsen,

Klansstyret og Medlemsservice

Comments are closed.