Vi trenger spørsmål til Rekaften

Det er tid for Klanens Rekaften på Bohemen tirsdag klokken 18:00. Da kommer Kjetil Rekdal, Stig-Ove Sandnes og kanskje en spiller eller to. I den forbindelse vil vi gjerne ha innspill til spørsmål fra deg. 

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger


Som du ser av bildet skal Rekdal grilles på Bohemen i morgen – tirsdag 24 mars. Det skal Stig-Ove Sandnes også.

Det er tradisjon tro varamann i Vålerenga Fotball Elite, Morten Nydal (til høyre på bildet) – tidligere profilert Klansmann – som skal lede seansen på Bohemen og han ønsker som vanlig innspill på spørsmål fra deg.

Det er Klanen og klubben sine medlemmer som skal definere hva kvelden handler om gjennom spørsmåla de vil at Nydal skal stille.

Det kan være spørsmål av sportslig karakter, som spillerstall, målsetting for sesong, spillemønster eller annet. Spørsmåla kan være av økonomisk karakter, administrative planer eller utfordringer eller av mer personlig art. Har du spørsmål om annet, kom med dem også.

Det kan være kritiske spørsmål, morsomme spørsmål eller drit kjedelige spørsmål. MortenN kommer nok til å sile litt, men det pleier å være en åpen og ledig tone på disse møtene.

Siden MortenN er en travel herremann har Klanen.no sin redaktør sagt seg villig til å samle spørsmål og sende de videre til MortenN. Det har jeg tenkt å gjøre ca klokken 12:00 i morgen så mannen får litt tid til å forberede seg.

Så nøl ikke, send inn dine spørsmål til Reka og Stig-Ove i dag. Til gjengjeld skal jeg forsøke å lokke ut av klubben hvem som dukker opp i morgen så tidlig som mulig og publisere det på Klanen.no.

Send spørsmåla til espbjo[at]gmail.com


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.