Ny sesong – nye turmuligheter

Fotballsesongen nærmer seg og Klanens turgruppe gjør seg klare til å følge Vålerenga land og strand rundt. Det blir mye fjell og dal og fjord i år også. Og mye gøy, selvsagt!

Tekst: Jostein Ellingsen/EspenB


2015 er et faktum og det er snaue fire måneder til vi seriestarter mot Godset hjemme. Ting ser lovende ut og selvsagt gjelder mantraet vårt: I år så tar vi alt.

Sesongens første bortekamp er mot Sarpsborg 12. april. Så går det slag i slag med bortekamper mot Start, Bøfla, Tromsø, Sandefjord, Viking, Molde og Odd før sommerferien.

For alle seriekamper i 2015 se her: http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=team&teamId=314&tournamentId=1&seasonId=337&useFullUrl=false

Vi minner om at tv skal inn og bestemme når Vålerenga skal spille så foreløpig oppsett blir garantert endra.

Bussopplegget 2015:

Klanen kommer til å videreføre bussopplegget fra i fjor for våre medlemmer med at det går alltid en buss. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn i Klanen og melde deg på turene. Forny sesongkortet ditt eller kjøp nytt også. Bli med på all moroa denne sesongen, hjemme som borte.

Når det nærmer seg sesongstart kommer mer informasjon om hvordan turopplegget blir og detaljer om hver tur med avreisetidspunkt og pris. Følg med, følg med.

I mellomtiden kan du henge deg med på bussturer i hockey. Det går buss til stort sett alle bortekamper. Vertshusbussen og Supportbussen bytter på å kjøre.

I år så tar vi alt!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.