Med Tanga til La Manga

Tradisjon tro reiser en stor gjeng supportere ned til La Manga for å følge Vålerenga under treningsleiren. Spania erobres med pølsefest og mengder av humør, og Santa Pola farges igjen blå/rødt når treningsleiren går av stabelen 10-19 februar.  

Tekst: EspenB// foto: Privat, fra turen 2013. 


Som vanlig er det Roar fra Tanga Rør som er primus motor. Det settes opp transport til og fra kamper og kanskje også til andre tilbud. Turen har egen side med informasjon på Facebook. Den finner du her. Der ligger generell informasjon, tips om overnatting og lignende. Dette er bereiste karer, så har du spørsmål – spør!

LA-MANGA-2013-090Vi veit at gutta på laget setter stor pris på støtten under kampene og at forholdet mellom spillere og supportere er noe helt eget der nede. I år møter vi Viking 15. februar og AGF fra Danmark 18 februar. Treningsleiren er i tidsrommet 10-19 februar.

Den tradisjonelle pølsefesten med supportere, spillere og trenere er jo noe enhver Vålerengasuppporter med respekt for seg selv må prøve få med seg.

Santa Pola er base for de fleste supporterne, for det skjer ikke all verden kveldstid på La Manga. Vil du nedover og omgås likesinnede anbefales altså Santa Pola. Ta kontakt med Tanga Rør så de veit du trenger transport til og fra kampene.

Ta turen, kos deg med andre supportere og støtt det viktigste laget i hele verden!

 

 

LA-MANGA-2013-086

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.