NRK Radioteateret har premiere på «1984» søndag

Hæ? Hvorfor i all verden skriver Klanen om dette, tenker vel du. Det er selvsagt fordi Klanen er med i hørespillet. Hørespillet er i tre deler og Klanen har bidratt med vokal slik at  innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål`enga» fikk inn noen flere kroner. 

Tekst: EspenB // foto/lyd: NRK Radioteateret/EspenB


De avbildede kvinne og herrer var i studio på Marienlyst i høst for å spille inn noen strofer regissør Steinar Berthelsen trengte med allsang. NRK Radioteateret spilte inn 1984 av George Orwell.

Han mente at han like gjerne kunne benytte de beste han vet om, så han kontakta Klanen med forslag om å støtte innsamlingsaksjonen med 10.000 kr mot av vi stilte opp ett par timer.

Vi var ikke vonde å be!

Steinar Berthelsen er forøvrig godt kjent i våre kretser som regissør av det aldeles strålende skuespillet «Neste Kamp – en hundreårskrønike fra Vålerenga» i forbindelse med feiringa av Vålerengas første 100 år.

Klansmenn (NRK Radioteateret 2002)Det var ikke Vålerengasanger vi spilte inn, men det var moro å være i studio likevel. I lydklippet under er det vi som åpner det hele.

Faktisk er det andre gangen Klanen er i studio på Marienlyst. I 2002 var vi med å spille inn «keiser og galileer» Se bildet til høyre.

Sett deg godt til rette i godstolen klokken tre i morgen og få med deg første del av tre epoisoder. 1984 av George Orwell bør være kjent for de fleste.

Det er premiere. Hørespillet sendes på P2 klokken 15:00 og er i tre deler. Første del  i morgen. Du finner det etterhvert under radiospiller`n til nrk.no også.

 

 

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.