Vålerenga vinner mot M/S på sudden death

VÅLERENGA – MANGLERUD STAR 7-6 (esd) En svak defensiv kamp av Vålerenga gjør at vi gir bort ett poeng i kampen mot nabo M/S. Vi klarer gudskjelov å dra hjem seieren på overtid, men å slippe inn seks (!) mål mot M/S på Jordal skal være fysisk umulig. Nå må det skje noe på backsiden. Forsvarsspillet til «iskrigerne» er under enhver kritikk i kamp eter kamp. Det positive i dag er at vi gjør 7 mål. Svenskene Lindstrøm, Bröms og Gunnarsson ser pigge ut og drar lasset, i kveld for Vålerenga. Forhåpentligvis skjerper vi dog spillet bakover på banen til neste kamp.

Tekst:Feite Frode

Under følger vårt livereferat.

Klanens Webradio sender dessverre ikke kampen i dag, men her gir vi deg høydepunktene.

Sudden death:

3.49: 7-6! Rasmus Juell avgjør i sudden death:

Vi er i gang med sudden death.

3. periode:

6-6 etter ordinær tid. Da blir det sudden death. Enga har altså klart å rote bort minst et poeng i kveld…

19.15: M/S tar timeout. Enga har presset på voldsomt etter utlignet.

17.15: 6-6! Etter flere nesten-scoringer sitter den endelig! Det er Mathias Trygg som får satt inn en retur. Assist fra Hilt Jørgensen og Espeland.

15.17: 2 min M/S: Cocozza for interference. Mangelen på oppdateringer de siste minuttene må for øvrig ses i lys av stor frustrasjon på pressetribunen…

5.40: 5-6. Litt heldig mål av Manglerud. Et skudd tar på en kølle og går i bue ned på køllebladet til Stenersen ved bakre stolpe.

2.48: 2 min M/S: Lindstrøm for interference.

0.25: 2 min M/S. Cocozza for high sticking.

Pucken er droppet for tredje periode. Nå må vi våkne, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 5-5. Håpløs periode av Vålerenga. Våre såkalte «iskrigere» har ennå ikke innsett at vi er et midt-på-treet lag denne sesongen og at vi må kjempe for poengene. Vi tror at vi er så gode at vi kan surfe inn 3 poeng mot M/S, men det er vi ikke i nærheten av. Våkn opp, gutter! Hvor er stoltheten? Det som blir prestert nå gjør skam på logoen! M/S byttet keeper etter at vi laget vårt femte mål. Det burde vi også gjøre. Glenn Jensen kan ikke være svakere enn det Søberg er i dag. Landslagsspillere som Søberg og Espeland er nødt til å stå frem og vise hvorfor de er på landslaget, for det er et mysterium for folk som ser kampen på Jordal i kveld. Alt annet enn 3 poeng i kveld vil være en skam for klubben, så nå må ting skje! Skuddstatistikk 2. periode 8-10.

19.50: 2 min Vålerenga. Follestad Johansen for roughing. Idiotien fortsetter.

16.50: 2 min Vålerenga. Csiszar for high sticking. Sitter og venter på 5-6 nå.

15.14: 5-5. Helt horribelt back og keeperspill. Gutta ser ut som om de forsøker å tape med vilje. Skam! Bytt keeper nå!

13.53: 5-4. Son vanlig slipper vi inn mål i undertall. Håpløst undertallsspill av Enga! Målscorer: Stenersen.

11.56: 2 min Vålerenga. Espeland for krysstakling. Helt uforståelig.

8.24: 5-3. Vår elendige undertallsstatistikk fortsetter. M/S får kranglet inn pucken. Målscorer var visstnok Kjos.

7.58: 2 min Vålerenga. Gunnarsson for slashing.

7.29: 5-2! David Bräck setter sin egen retur i nettet. Pasning fra Bröms og Ask.

3.14: 4-2! Flott spill av Böms som setter opp Tobias Lindstrøm for en one-timer. Lindtsrøm gjør ingen feil. Assist også til Sørvik.

2.30: 2 min M/S. Cocozza for boarding.

Da er midtperioden i gang. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 3-2 til Vålerenga. Svakt back- og keeperspill gjør at vi ikke leder mer. Skal være unødvendig å slippe inn 2 mål mot M/S på én periode. Når det er sagt, så har vi i det minste klart å score på flere av sjansene våre enn tidligere i år. Vi ser ut til å væe litt hissigere på å gå rett på mål i stedet for å spille rundt i vantet i motstandernes sone. Det er selvsagt litt vanskelig å vurdere spillet, siden M/S tross alt er et ganske så svakt lag, bestående av rejects fra Vålerenga og andre Get-ligaklubber. Selvsagt er det to spillere Vål’enga ikke valgte å satse på denne sesongen, Fischer og Hoff, som har scoret målene mot oss. Forhåpentligvis girer Enga opp noen hakk i resten av kampen og skreller bort de unødvendige tabbene som så langt i kveld har kostet oss to mål i mot. Skuddstatistikk 1. periode: 12-10.

19.15: 3-2! Niklas Bröms får to sjanser til å avslutte og da er det mål. Pasning fra Juell og Lindstrøm.

19.02: 2 min M/S. Syvold Johannesen for high sticking.

18.41: 2-2. Håpløs tabbe av Follestad Johansen som serverer M/S et mål. Magnus Hoff er målscorer.

14.15: 2 min Vålerenga. Sørvik for tripping.

11.46: 2-1! M/S var ikke lenge i himmelen. Bra spill av Vål’enga. Jonas Knutsen scorer på pasning fra Ihnacak og Bräck.

10.59: 1-1. Uforståelig mål. Går muligens inn via en skøyte. Så veldig sløvt ut av Søberg. Magnus Fischer er målscorer.

5.37: 1-0! Rett etter at M/S får fullt lag, vinner Enga pucken og scorer. Målscorer var Jesper Hoel som styrte inn et skudd fra Filip Gunnasson. Assist også til Tobias Lindstrøm.

3.18: 2 min M/S. Kjos for tripping.

Pucken er droppet for kveldens byderby. Kom igjen, Enga!