Vålerenga feide bønda av isen!

VÅLERENGA-KONGSVINGER 7-1. Det ble en svært så enkel seier for Vålerenga på Jordal i kveld. Som ventet ble Kongsvinger et par nummer for små de gangene Enga orket å trykke på gasspedalen. Engas spillere var neppe topp motiverte for kveldens kamp, men gjorde nok til at de fikk et bra resultat og til at det ble ok underholdning for de fremmøtte på Jordal Amfi. Ellers er det ikke så mye man kan lese ut av en kamp som dette. Til det er forskjellen mellom lagene for stor. Mer spennende blir det på torsdag, da Lillehammer venter på Jotdal. Vi ses på torsdag!

Tekst:FeiteFrode

Under følger vårt livereferat:

3. periode:

Kampen er over. Vi vant 7-1.

19.43; 2 min Kongsvinger. Forgaard for hekting.

18.04: 2 min Kongsvinger. Zetterberg for hekting.

14.53: 7-1! Daniel Sørvik smeller pucken i mål fra blålinja! Assist fra Karterud.

11.26: 2 min Kongsvinger. Wennerstrøm for slashing.

10.40: 6-1! Filip Gunnarsson setter inn pucken etter et skudd fra Thomas Olsen. Assist også til Juell.

Vi er nå snart halvveis i perioden og Enga har skapt en del sjanser de siste minuttene. Vi har naturligvis full kontroll, men gjør ikke så mye mer enn det vi må.

5.36: 2 min Kongsvinger. Thomas Olsen for tripping.

På tross av at vi spiller i overtall har Kongsvinger nå hatt to kjempesjanser i løpet av det første minuttet av perioden. Vår keeper for dagen, Glenn Jensen, har dog ordnet opp for oss. Perioden er i gang, gutta!

Tredje periode er i gang. Kom igjen, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 5-1. Denne perioden har vært langt bedre fra Engs side, selv om de fortsatt har mye å gå på. Vi forsøker i hvert fall å gjøre det litt enklere og gå rett på mål i stedet for å skli rundt i vantene. Overtallsspillet har vært langt bedre i denne kampen enn vi er vant til fra Vålerengas side, men det er vanskelig å vite om det er på grunn av den svake motstanden. Det spruter fortsatt ikke fra våre iskrigere, men de har i hvert fall fullstendig kontroll på et svakt Kongsvinger-lag. Forhåpentligvis bruker de nå resten av kampen til å underholde og til å forbedre målforskjellen. Skuddstatistikk 2. periode: 18-4.

19.51: 5-1! Tobias Lindstrøm setter pucken i mål etter flott spill! Pasning fra Sørvik og Ask.

19.40: 2 + 2 min Kongsvinger. Nielsen for hekting og slashing.

18.08: 2 min Kongsvinger. Fremming for holding.

15.37: 4-1! Tobias Lindstrøm tar med seg pucken inn fra vantet, skyter et skudd som blir blokkert, får tilbake pucken og setter den på backhand opp i nettaket!

10.43: 3-1! Det stemte at vi var litt på gang ja… Flott spill av Vål’enga. Filip Gunnarsson knaller pucken i mål etter at Rasmus Juell spiller flott tilbake fra bak mål.

Drøyt halvveis i perioden nå og Enga har hatt et par gode muligheter de siste minuttene, men Furseth har fått avverget. Ser ut som om vi er litt på gang.

Snart 7 minutter spilt og det går fortsatt pent og pyntelig for seg på Jordal. På tide å våkne skikkelig, gutta?

3.55: 2 min Kongsvinger. Olsen for interference.

0.52: 2 min Vålerenga. Espeland for interference.

Pucken er droppet for andre periode. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 2-1 til Vålerenga. Dert har vært en forholdsvis svak periode fra Enga sin side. Første halvdelen av perioden var veldig svak, men etter hvert tok Enga seg litt i sammen, sånn at vi i hvert fall leder etter én periode. Kampen er preget av «feriehockey» hvor tempoet er så lavt at Jostein Ellingsen enkelt hadde holdt følge. Det ser ikke ut som om våre gutter er spesielt motiverte for dagens kamp. Det kan være forståelig nok, motstanderen tatt i betraktning, men de burde se dette som en unik mulighet til å underholde Jordal-publikummet. Forhåpentligvis får de litt fart på skøytene utover i kampen. Skuddstatistikk 1. periode: 11-5.

14.03: 2-1! Enga scorer umiddelbart i overtallet! Det er Alexander Bonsaksen som knaller pucken i krysset. Pasning fra Ihnacak og Sørvik.

13.44: 2 min Kongsvinger. Keeper Furseth for tripping.

8.40: 1-1! Nå er det Vålerenga sin tur til å score i power play. Målscorer var Brian Ihnacak. Assist fra Bröms og Karterud.

8.43: 2 min Kongsvinger. Olsen for holding.

7.06: 0-1. Kongsvinger scorer i overtall. Enga blir straffet for sin arroganse. Vi gjør ting for vanskelig i egen sone og må betale for det.

5.40: 2 min Vålerenga. Bräck for hekting.

Drøyt 3 minutter spilt uten at det helt store har skjedd. Kongsvinger har klart 3 icing så langt dog…

Kampen er i gang. Kom igjen, Enga!

Det er første gang Vålerenga og Kongsvinger møtes i GET-ligaen. Kampen har vært utsatt grunnet Vålerengas deltagelse i CHL. Alle lag står med 14 kamper etter kampen i kveld. Kongsvinger klatrer vekk fra sisteplassen med seier og Vålerenga legger seg i ryggen på Lillehammer med seier i dag. Vi er fortsatt på en lite flatterende 7. plass uansett dagen resultat. Når det er sagt:

Kun seier i dag er godt nok!  Kom igjen Enga!