Så jævla enkelt!

Vålerenga . Lillhamer 8-1  I dag var gutta på banen. I dag viste de gode takter og sto opp hele veien. Motstandera hadde ikke sjangs, Lillehammer møtte opp og fikk juling. Skikkelig juling. En uhyre enkel seier og  nå har vi tre på rad. Det stopper ikke nå. Lokomotivet er tilbake. Nå tar vi alt.

Tekst:FeiteFrode/EspenB/Kalleklovn

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…*

Tredje periode:

Kampen er over. Vi vant 8-1!

16.07: 8-1. Samma faen.

12.08: 8-0! Johoo! Tobias Lindstrøm scorer på pasning fra Sørvik.

6.09: 2 min Lillehammer.Olsen for tripping. Vi spiller 5 mot 3 i 2 minutter.

6.09: 2 min Lillehammer. Stormli for tripping.

4.17: 7-0! Hva blir det nå?! Lekestue! Morten Ask vinner pucken på Lillehammers blålinje og kommer alene mot Foster. Han setter pucken enkelt opp i nettaket.

Pucken er droppa. Nå blir det lun seilas hjem. Vi spiller mot babord i denne perioden.

Andre  periode:

2. periode er over og stillingen er 6-0! Endelig ser det ut til å løsne for Vålerenga. Nå setter vi sjansene våre og klarer å tette igjen bak. Søberg er tilbake på det nivået han var på ifjor og da er han vanskelig å score på. Vi spiller også mye raskere og enklere pasninger i angrepssonen, noe som gjør at vi at vi kommer til bedre skuddmuligheter. Det er gøy å se et Vålerenga-lag som virker igjen. Flere av spillerne vi har ventet litt på, som Stene og Bröms står virkelig frem. Hvis dette er Enga-laget vi får se resten av kampen og ikke minst de neste kampene, så har vi mye å glede oss til. Fortsett sånn, Enga! Skuddstatistikk 2. periode: 11-13.

19.18: 6-0! Andreas Stene scorer på nok et flott angrep. Pasninger fra Bröms og Follestad Johansen.

Rett før Vålerengas mål gjorde Søberg årets redning på Jordal! Målet var helt åpent, men Søberg fikk på mirakuløst kastet seg tilbake og reddet. For en redning!

16.10: 5-0! David Bräck setter pucken i må etter en flott kontring! Pasningene kom fra Stene og Bröms.

15 minutter spilt av perioden og stillingen er 4-0. Enga har full kontroll selv om Lillehammer har yppet seg litt i det siste.

10.49: 2 min Vålerenga. Bonsaksen krysstakling.

9.29: 4-0! Niklas Bröms leker inn 4-0 for Vålerenga. Assist fra Follestad Johansen og Stene.

Vålerenga spiller godt i undertall i dag og rir enkelt av nok et Lillehammer-overtall.

1.42: 2 min Vålerenga. Ask for slashing.

Pucken er droppet for andre periode. Kom igjen, Enga!

Første periode:

1. periode er over med stillingen 3-0 til Vålerenga. Nå ser vi endelig et Enga-lag som setter sjansene sine. Vi er bedre enn Lillehammer hele perioden og leder veldig fortjent til første pause. At ledelsen er på 3 mål er nesten litt i overkant, men det er på tide at Enga begynner å få uttelling for det spillemessige overtaket. Gutta ble nok ekstra tent av den svake dømmingen som gjorde at vi måtte spille 3 mot 5 i ett minutt. Etter at Vål’enga red av det undertallet satte de raskt to mål mot et tafatt Lillehammer-lag. Forhåpentligvis fortsetter den gode trenden utover i matchen. Vi håper i hvert fall på mye underholdning i de siste periodene også her på Jordal. Skuddstatistikk 1. periode: 12-8.

15.36: 3-0! Strålende angrep av Vålerenga. Andreas Stene avslutter med å sette pucken i krysset. Pasningene kom fra Bröms og Bräck.

14.32: 2-0! Daniel Sørvik smeller pucken i krysset! Pasning fra Ihnacak og Bröms.

13.34: 2 min Lillehammer. Bakken for å holde motstanders kølle.

Vålerenga rir av undertallene. Veldig bra jobbet av Enga!

Det ser ut til å ha gått bra med Stene. Han er tilbake på isen, gudskjelov.

8.26: 2 min Vålerenga. Ask for slashing. Lillehammer nå 5 mot, takket være dommerne.

Veldig stygg situasjon her på Jordal. En Lillehammer-spiller albuetakler Stene stygt og Stene blir liggende skadet. Utrolig nok blir det ingen utvisning. Fullstendig skandale! Vålerenga-benken er i harnisk!

7.23: 2 min Vålerenga. Bräck for hekting.

3.28: 1-0! Vålerenga får kjempet inn pucken etter flere muligheter. Det er Tobias Lindstrøm som får kranglet inn pucken. Assist fra Ihnacak og Karterud.