Overblikket: Ut med Magnus Hoff

Torsdag var fridag for Vålerenga. Etter at CHL-eventyret endte onsdag kveld kunne Sankt Hallvards menn lene seg tilbake i sofaen og slappe av. Men ikke Magnus Hoff.

Onsdag, under kampen mot Färjestad hjemme i Jordal Amfi kom nyheten om at Magnus Hoff hadde skrevet under for Manglerud Star. Så vidt vi vet gjelder kontrakten ut sesongen.

Unge Hoff har rett og slett ikke fått det til å stemme etter returen fra Lincoln Stars i United States Hockey League, toppligaen for juniorer over there, i praksis U20-ligaen. Hoff ville blitt overårig spiller, og var ikke god nok til å være en av de fire overårige man har lov til å stille med i den ligaen.

Vålerenga er ikke i den situasjonen at de kan vente til at spillere skal slå til nå, og dermed var det best å sende Hoff ut til spill til et lag han får mye istid. Og mye istid fikk han i kampen mellom Storhamar og Manglerud Star i siloen på Hamar i torsdag kveld. Hoff noterte seg for 2 scoringer. Grei debut det.

Resultatet var ikke like greit; Storhamar vant beskjedne 10-3.

Det ene målet smalt Hoff inn i undertall, assistert av en annen gammel helt; Cato Cocozza. Begge to virker altså fortsatt, men ikke bra nok til at Vålerenga i en litt presset situasjon tabellmessig kan satse på dem. Ikke nå.

Vålerenga er i den situasjonen at dem som skal utgjøre Sankt Hallvards menn må prestere og levere hele tiden, og gjør de ikke det må Espen Knutsen satse på andre yngre krefter som kan ta det ekstra steget.

Og blomstrer Hoff i Manglerud Star er han selvfølgelig velkommen tilbake.

Vålerenga har nå en kamp midre spillt en resten av banden som utgjør GET-Ligaen 2014/15. Det er en kamp mot Kongsvinger Knights som avvikles tirsdag 28. oktober hjemme i Jordal Amfi.

Å ha hengekamper er aldri moro, spesielt ikke nå som Vålerenga ligger på en 7. plass i serien. Vi trøster oss derfor med at hengekampen mot Kongsvinger Knights blir en walk over, og at Vålerenga virtuelt ligger på 5. plass. Det er ikke så skremmende.

Vi tar alt vi får, og tror fast og bestemt at vi nå ikke har jnix’a den kampen.

God natt 8-lags serie, hvorhen du er…

 


Johan Bauer mener mye om ishockey. Hr. Bauer representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Hr.Bauer deler i vi-form, noe som henspeiler hans til tider noe oppblåste selvbilde.

 

 

 

Comments are closed.