Overblikket: Onde, onde Manglerud Star

Så er det endelig kampdag igjen, og vi møter den onde David Livingstons onde arbeidsmaur. Jepp, i garasjen oppe på Manglerud.

For det er vel ikke noe annet Manglerud Star vil i nåtid enn å slå store-storebror Vålerenga. Spesielt etter at de tapte mot Kongsvinger Knights sist torsdag. Et knepent tap, 4-3, og Kongsvinger puster nå Manglerud Star i nakken, bare ett poeng bak langt der nede på tabellen. Og David Livingston har helt garantert en ond plan i baklomma.

Whoops! Der nede i sumpa ligger jo Vålerenga også. Men heldigvis med langt mere poeng, og med én kamp kamp mindre spillt.

– Situasjonen er ikke bra, men å kalle det en krise ut fra det mannskapet vi har, det føler vi er å ta litt hardt i da, sier assistenttrener Sven-Arild Olsen til VIF Hockey-TV i forkant av kampen.

– Vi ser ikke svart på det vi, vi har gått gjennom kampene og de fleste av de kampene vi har tapt – nå er jo riktig det en del – er på grunn ofte av personlige feil og klarer vi å luke bort det og samtidig bli litt mere effektive foran motstanderns mål så er det jo lys i tunnellen, fortsetter «Svenna».

Enklere kan det ikke sies. Og så enkel er sannheten.

Hele intervjuet med «Svenna» kan du se her.

Vi tror uansett det blir en tett og jevn kamp søndag kveld. Det blir ingen 7-1 seier som ble sluttresultatet da Manglerud Star gjestet Jordal Amfi for en tid tilbake. Nullstiller ikke spillerne seg, men tar en brakseier for gitt, kan det fort bli stygt og onde David Livingston kan glise i skjegget han ikke har.

For all del; Livingston er sikkert en hyggelig og grei fyr – men neppe når konkurranseinnstinktet slår inn. Da er han ond. Sankt Hallvards menn skal nedsables med alle midler.

Vi tror han kan komme nær. Vær så snill Vålerenga, la oss ta feil, gi oss en seier, vi tar alt vi får.

Vi vet for øvrig ikke om Morten Ask eller Jørgen Karterud er tilbake, men vi håper i det lengste.

Kampen starter kl. 17:00 i garasjen, vi anbefaler en tur dit, det kan bli spennende.

God natt Oslo, søndag blir det igjen bekreftet hvem som er best i byen!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.