Johan Bauer gir jernet: En serieleder på besøk

Torsdag er det ny kamp i Jordal Amfi. Serieleder – ja serieleder – Stjernen kommer på besøk. Det er liten grunn til å frykte kampen på grunn av Stjernens nåværende posisjon på tabellen.

Det er alltid litt artig med denne tabellen i starten av sesongen. Den er omtrent like stabil som en gjennomsnitts afrikansk stats styre og stell. Ikke noe mer ondt om Afrika enn det. Vi elsker kontinentet.

Men tabellen ja. Stjernen på topp, og etter seks serierunder har vi hatt hele tre serieldere. Inklusive elskelige Lørenskog. 30 % av lagene har altså ledet serien. Det har potensiale til å fortsette sånn utover sesongen, ikke prosentandelen – den vil øke, men med stadige utskiftninger helt på topp, men Stjernen er med all fornuft lagt til grunn, ikke et av disse lagene.

Stjernen kommer til å feste seg et eller annet sted på tabellen ca. rundt midten, sannsynligvis under midtstreken. Face it, og suge på karamellen mens dere kan fredrikstanere.

For med Vålerengas innsats mot hhv. Färjestad, Manglerud Star og Lillehammer er det liten grunn til frykt – så lenge Sankt Hallvards menn ikke lar seg kue av sin egen verste fiende; seg selv. Vi skal heller ikke glemme at Stjernen tapte i overtid mot Manglerud Star på bortebane, og de vant heller ikke mer enn 4-2 hjemme mot Kongsvinger tirsdag kveld.

Sånt lyser det ikke stabil tabelltopp av.

Nederst har vi limt inn et stjålet bilde som for øvrig viser at de har litt humor nedi Østfold, i hvert fall i Fredrikstad. Hva vi ikke fant bilde av var den gangen Red Army, det var altså før den skiftet navn den supportergruppa, hadde med seg et banner i Jordal Amfi hvor det stor «Blod, svette og tårer». Dette skulle de henge opp i høysvingen.

Vålerenga herjet med Stjernen på isen, og kampen var i så måte nesten over. Stakkaren som strevet med banneret fikk ikke til å henge det opp, og det eneste som syntes var «tårer». Stor humor!

Hvis noen har bilde av det tar vi det gjerne i mot til arkivet vårt.

Og det er hva vi mener om den saken.

 


Johan Bauer mener mye om ishockey. Hr. Bauer representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Hr.Bauer deler i vi-form, noe som henspeiler hans til tider noe oppblåste selvbilde.

 

Stjernen -skjorte

 

Comments are closed.