Det er bare en ting å si. Unnskyld.

La det være klinkende klart, jeg gikk for langt i innlgget før kampen mot Sogndal.
Hva som ble sagt og påstått var et simpelt angrep på enkeltpersoner for en billig tvist i forsøket på å være litt morsom. Unnskyld Tone, hennes mann og deres datter, samt Aksel Hennie. Og unnskyld til Sogndal.

Tekst: LasseL // foto: Hest.no


Simpel humor skal ikke skape så store bølger at folk i klubben, styret, Klanen eller andre skal måtte unnskylde eller gi en uttalelse om det som er skrevet.

Klubben står ikke bak klanen.no og burde ikke vært dratt inn i denne saken i det hele tatt.
Anita gjør en fantastisk jobb i klubben og skulle vært spart for vås som dette i går. Unnskyld.
Ditto går til Espen K og Morten N som også måtte bruke tid på mine uttalelser.
Og jeg unnskylder til Joachim og Espen B i klanen.no, som av tekniske årsaker ikke fikk fjernet innlegget tidligere, og derfor hadde en stri tørn pga meg i helgen.

Medlemmer av Klanen, eller andre supportere av klubben skal heller ikke klandres for det som ble skrevet. Det var dumt, simpelt og upassende. Tynn skvip og idiotisk å skrive så direkte.
Jeg ber ubønnhørlig om unnskyld til alle som har blitt dratt inn i dette, uansett måte.

Og jeg skal nå la tastaturet få hvile en stund. På både laptop og mobil. Det har gått hardt ut over «Mini» Jakobsen, «Gamsten», Karin Espelund og andre tidligere fotballforbundspresidenter, nordlendinger, grekere, Lillestrøm, min venninne Siri, russiske bussturister, Sandnes, vår egen Daniel Fredheim Holm og endel damer på Strømmen. For å nevne noen.
Alle fortjener en like stor unnskylding. Jeg beklager at simple påstander og forutinntatte meninger har blitt brukt mot dere.

Unnskyld.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

0 thoughts on “Det er bare en ting å si. Unnskyld.

  1. Pingback: Ta dere sammen, Klanen | Magnhilds antiblogg

  2. Pingback: Dagboka tirsdag 7. oktober 2014 | Vålerenga På Nett