Søndag 18.00: Kamp i Oslo

I morgen spiller gutta våre i blått på Ullevaal. De møter kjedelige Haugesund, så underholdninga skal Vålerenga stå for sjøl og vi vinner igjen. Klanen skal selvsagt bidra med vårt fra tribunen og du skal være med.

Tekst: EspenB // foto: Eivinf Hauger


Kampen starter 18:00 i morgen.  Vi er altså en del av hovedrunden denne gangen., og det er en av de få gangene Vålerenga spiller kl 18:00  på en søndag denne sesongen. Tall viser at vi er flest publikummere når Vålerenga spiller klokken seks søndag, så det er håp om trøkk og stemning i morgen.

Haugesund har klappa sammen som et korthus etter bronsemedaljen de fikk i fjor. De fremstår som et kroneksempel på hvordan man ikke klarer å takle suksess. De har bare vunnet fem kamper i år og ligger på 13. plass med ynkelige 21 poeng. De er bare to poeng over direkte nedrykk. Jeg håper ikke at Haugesund klarer seg, men ser heller at Brann rykker ned ned enn Haugesund. Vi setter imidlertid en ny spiker i kista til ‘Haugesund i morgen.

Selvsagt.

Vålerenga er ubeseiret på eget gress i årets sesong. på ti kamper har vi fem seire og fem uavgjort. Vi har riktignok ikke ost form og vinnervilje de siste kampene. Etter å ha lukta på medalje har vi har kløna det til og rota vekk viktige poeng i de siste kampene. Vi må snu den trenden om vi har tenkt til å hente medalje i år. Vi holder 6. plassen nå og det er 7 poeng opp til Rosenborg på 3. plass. De har en kamp mer spilt enn oss.

Gutta mister konsentrasjonen på slutten av kampene. Rekdal har fortalt meg at de har jobba med den biten, så jeg tar det for gitt at Vålerenga har slutta med det nå. Vi må faktisk helt tilbake til bursdagskampen 29. juli for å finne forrige Vålerengaseier. Da slo vi Stabæk 3-2 på vårt eget gress.

Du kan hjelpe Vålerenga fram til seier i morgen. Ved å synge, klappe og heie er du lagets 12. mann og er med på å hente frem det lille ekstra gutta trenger for å vinne kampen. Vi scorer mye mål, og det er bare serieleder Molde som har scora mer enn oss så jeg gir målgaranti i morgen. Vi scorer minst tre mål. Så får vi håpe at gutta har skjønt at kampen varer i 90 minutter pluss overtid og at det er lurt å markere spillere på dødball mot eget mål også mot slutten av kampen.

I går ble det mulig å melde seg inn i Vålerenga Fotball Elite. Det nye styret i den nye klubben ønsker en sterk og levende medlemsbasert klubb. Jeg meldte meg inn i går og det var fantastisk enkelt i forhold til tidligere løsning. Jeg var ikke alene om å melde meg inn, og det er nå over 200 nye medlemmer på under et døgn. Det er aldeles strålende og har gitt Vålerenga over 50.000 kr i medlemsinntekter allerede.

Målet til Vålerenga er å ha flest medlemmer av alle fotballag i Norge. Det er et utmerket mål, spesielt siden det er forhatte Lillestrøm som har flest medlemmer med 3200 bønder per i dag. Klanen er Norges desidert største supporterforening så det er ingen grunn til at Vålerenga Fotball Elite ikke skal være den klubben med flest medlemmer også. Støtt klubben og meld deg inn nå! Det tar to minutter og koster deg 250 kr. Meld deg inn her.

Da har jeg akkurat levert Vålerengahelga for deg. Du melder deg inn i klubben i dag, og så drar du på Ullevaal og synger av full hals i morgen.

ÆRE VÆRE!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.