Ny redaktør på Klanen.no

Vår redaktør gjennom en årrekke har trukket seg, men det er ingen grunn til fortvilelse – en ny, eneveldig redaktør er født. Espen Bjørneseth tar over roret etter MortenN, som nå skal gjøre en innsats for klubben.

Tekst: MortenN Foto: Selfie!

– Klanstyret har håndplukket Espen Bjørneseth til å drive Klanen.no videre. Vi har stor tro på at Espen kommer til å løse dette på en veldig god måte, sier talsmann Christian Kjellsen.

Espen har allerede i flere år vært en meget sentral bidragsyter, og har i praksis fungert i tospann med MortenN som redaktør de siste åra.

– Jeg er glad for at Espen vil drive hjertebarnet mitt videre. Nettet er i de beste hender, sier MortenN – som i går kveld ble valgt som varamann til styret i Vålerenga Fotball Elite.

– Klanen er uavhengig av Vålerenga, og det er helt utenkelig å kombinere det å være redaktør for supporterklubbens hjemmesider og det å være valgt i klubbens styrende organer. Men jeg regner jo med at vi fortsetter å snakke sammen, sier MortenN.

Den nye redaktøren ønsker MortenN lykke til med nye oppgaver.

– Det er jo noe dritt at jeg blir sittende her med alt aleine, men det kan være greit at det sitter noen det går an å stole på i styre og stell i klubben også. Også veit han jo at han er velkommen tilbake også, om det skulle bli kjedelig der oppe på toppen.

Og med de ordene avsluttes den siste saken skrevet av vår gamle redaktør – i denne omgang.

Comments are closed.