Kan`ke stoppe oss, vi er Vål`enga-supporters!

NFF og og den bittelille møkkakanalen Cmore gjør sitt ytterste for å kvele stemningen på tribunen ved å legge kamper på latterlige tidspunkt. Klanen lar seg ikke stoppe og til borteturen mot Sandnes/Ulf taes det drastiske grep. 

Tekst og foto: EspenB


 

Oppdatert 22/9: Det er fortsatt igjen noen få plasser til Sandnes på fredag. 100 kr tur/retur. Meld deg på! Bussen går fra Bohemen 07:00 fredag 26/9.

Klanens hovedoppgave er å sørge for at du har mulighet til å komme deg på kamp og at det er stemning på stadion. Det jobbes med hver eneste uke og det gjøres en glitrende jobb. Da føles det selvsagt som et slag i trynet når vattnissene i NFF og Cmore velger å sette opp Sandnes/Ulf-Vålerenga  klokken 19:00 på en fredag. Sandnes er ikke en kort tur unna Oslo.

Vi lar oss imidlertid ikke stoppe av de beinharde forsøkene på å bygge ned norsk fotball og det er selvsagt satt opp buss til Sandnes. Vi skjønner at du må ta fri fra jobb eller skulke skolen for å være med, og hjelper deg et godt stykke på vei ved å sette prisen til 100 kroner tur/retur på denne turen for Klansmedlemmer.

Bohembussen kjører, og 100 spenn tur/retur Sandnes er latterlig billig. Så billig at du må vurdere fri den dagen. Vi tilbyr som vanlig et skreddersydd opplegg med leskende drikke og stor spennvidde i musikk på turen. Bussen går fra Bohemen 07:00 fredag 26/9.

Det er i underkant av en måned til avreise, så planlegg nå. Bestill tur i Sjappa eller på mail til post@sjappa.net

Bli med og piss på latterlige NFF og Cmore. Kan`ke stoppe oss, vi er Vål`enga-supporters!

Vi sees ombord.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.