CHL på Jordal i dag er starten på en stor hockeyuke

Vålerenga Hockey tar i mot Vienna Capitals på Jordal Amfi klokken 19:30 i kveld. Gutta trenger din støtte fra tribunen. Sammen tar vi Vålerengas første poeng i CHL. En historisk begivenhet står på trappene og den neste uka blir travel for hockeyinteresserte.  Endelig er vi i gang igjen!

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger


Hockeysesongen er virkelig i gang igjen, og det gledes stort før dropp i kveld. Det er mye som står på tapetet den kommende uka, og vi tar det i rett rekkefølge.

Du får kjøpt billettpakka med billett til alle tre CHL-hjemmekampene til 350 i billettluka på Jordal i kveld. Da har du betalt for kveldens kamp, lørdagens kamp mot Zürich Lions og hjemmekampen mot Färjestad 8. oktober. Tre kamper i Champions Hockey League til 350 spenn er et utmerket tilbud. Slå til når du først kjøper billett i dag!

Selve kampen starter 19:30 og billettlukene åpner to timer før. Vær tidlig ute så sliper du kø. Ta turen innom Vålerenga Vertshus før kampen og slå av en prat med likesinnede som f.eks undertegnede over en kald forfriskning. Jeg tipper forøvrig Bröms som matchvinner i en tett og spennende kamp.

Tradisjon tro stiller Klanen.no og Klanens Webradio opp for å gi dem som ikke kan komme muligheten til å følge med. Det er verdt å merke seg at  TV2 Sportskanalen sender Oilers i kveld. Vålerengas kamp går på en av TV2 sine betalingskanaler. Ta turen til Jordal, så får du med deg alt. Kan du ikke møte er Klanen.no løsninga.

Lørdag kl 14:30 er det Vålerenga – Zürich Lions. Heldigvis har du allerede billett til den kampen for det kjøper du i luka i dag.

Torsdag 11/9 er det seriestart i GET-ligaen. Da venter Storhamarknus for oss som elsker Enga.

Onsdag 10. september – altså kvelden før – er det seriestartkick-off på Vålerenga Vertshus. Det starter 19:00 og en del av spillerne møter opp. Gunnarsson og Lindström er allerede bekreftet, men det jobbes med å få med enda 2-3 spillere. I tillegg kommer markedsjef Lars Oddvar Fjeldvang og webredaktør Joachim Strandberg. Her har du mulighet til å stille disse gutta spørsmål eller komme med det du har på hjertet. Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg.

Aaah! Ei herlig uke venter oss.Vi ER virkelig i gang igjen, alle til Jordal!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.