Bardisken: Mørkt. Bekmørkt.

Det er vanskelig å fatte at tilskuerne på, hva enn de kaller stadionet sitt, trolig hadde mer innsats enn laget på banen. Seriøst rart å faktisk høre at det var mer enn S/U spillerne som jublet. ETTER målet. For det var lite jubel for straffen. Vi, Klanen, vi var det vi alltid er. Trofaste, høylytte og engasjerte. Så trofaste, høylytte og engasjerte vi kan

Tekst: LasseL 

Dette er et innlegg i spalten Bardisken. Se mer info nederst.


Pussig at det engasjementet ennå ikke har smittet av på våre gutter i kongeblått. Jeg er knusende skuffet over å reise 306 kilometer og undre om de 11 var med på Fisk og Fernet nippingen på bussen og vite at de ikke var det. Jeg ville vært mer stolt av elleve fra Bohembussen som gav sitt alt, enn de tafatte få i midten av løpebanene i Rogaland.

Min, og som sannsynlig har blitt andre klubbers taktikk mot Enga, er av en enkel art: «Gjør absolutt ingenting». Vent på at Enga forer dere med feilpasninger, dårlig hjelp hjemover og en smule flaks. Makan til slappe skuldre den siste tiden er vanskelig å se andre steder.

En, og bare en tanke, hvor oppspiller ikke finner en medspiller i 78 minutter, er vår bane. Og Kjartansson er frustrert. Mest på egne spillere, men når man først får sjansen, blir man tatt og dommeren tviler på at vi faktisk har endelig lykkes med en tragisk enkel taktikk, så han blåser for motstanderen.

Skuffet? Ja. Løsning? Trolig ikke en de fleste vil like. Men noe må gjøres. For Ørn vil trolig ikke bli, om han fortsetter slik han har gjort. Og da sitter vi igjen med hans 18 for og deres 23 i mot.

Og man vinner ikke noe med slik statistikk. Man blir lik Ulf/ Sandnes. Kjemper for overlevelse og håper at lag som Enga skal gi de nødvendige poeng. Lik vi gjorde i dag.

Men vi er ikke Ulf/ Sandnes, vi er ikke Sogndal. Vi er ikke tapere.

Vi er Enga. Vi står sammen. Og kjemper. Og vinner. Til slutt.


Bardisken er Klanen.nos spalte for leserinnlegg. Her kan Klansmedlemmer og andre Vålerenga-supportere delta i debatten rundt Vålerenga. Tema er valgfritt. Klanen.no forebeholder seg rette til å redigere, forkorte og justere innsendte bidrag. Innlegg i denne spalten er ikke et utrykk for Klanens offisielle mening.

Send inn ditt bidrag til webpublisering(A)klanen.no. 

Comments are closed.