Tollås Nation er klar for Vålerenga!

Jonatan Tollås Nation har signert for Vålerenga. Midtstopperen er klar for oss fra 1. januar 2015. Det blir altså videre samarbeid mellom Nation og Rekdal. Det er vi svært fornøyd med. 

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


24-åringen har spilt i Aalesund i hele sin karriere, men tar nå steget opp til Oslos Stolthet. Det er en meget habil midtstopper som nå skal iføre seg den vakre blå drakta. Han forteller at det var på tide med nye utfordringer.

Kjetil Rekdal har trent Toøøås Nation i Aalesund, og vet dermed hva han får. Han har forsøkte å hente 24-åringen før, men Aalesund priset ham ut den gangen. Resultatet er dermed at Nation kommer gratis til Vålerenhga og smøringene får ikke ei krone.

Jonatan kommer som Bosman-spiller, og han har signert en treårskontrakt. Den trer i kraft 1 januar 2015.  Han er i altså Vålerengaspiller ut 2017. Velkommen skal du være Jonatan, vi gleder oss til  å se deg krige for Enga!

P.s 19-åringen Marcus Dahlen Brændsrød har også signert proffkontrakt i dag. Den gjelder ut denne sesongen. Brændsrød gjorde et godt innhopp mot Lillestrøm sist, og hadde målgivende til Morten Berres scoring. Bra jobba Marcus!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.