STADION: Høyrepolitikere eller supportere?

Det ble i går kjent at to gretne gubber med delvis makt har tatt mål av seg til å velte Vålerengas planer om eget stadion. De viser til at Vålerenga har dårlig økonomi samt et par andre faktorer for å trenere, eller i verste fall stoppe stadionplanene. Agendaen er å nekte Vålerenga egen stadion, la det ikke være tvil om det.  

Tekst: Espen Bjørneseth


Stemmer du Høyre i kommunalvalgene og er Vålerengasupporter? Det er ganske sært. Høyre har motarbeida Vålerengas planer om egen stadion fra dag èn. De har ikke klart annet enn å trenere saken – med god suksess, det skal innrømmes – og nå forsøker de seg altså igjen.

Denne gangen er det lederen i finanskomiteen James Stove Lorentzen og hans kumpan finanskomitemedlem Herman Kopp som forsøker å velte Vålerengas planer. De har sendt brev til lederen i byutviklingskomiteen Bård Folke Fredriksen. Også han er høyremann.

Saken er aktuell fordi den skal behandles i byutviklingskomiteen i morgen. Ved godkjenning der er det bare en runde i bystyret som står igjen før vi henter spadene våre og graver digert høl på Valle.

Det er overveiende sannsynlig at planene bankes gjennom i bystyret så Lorentzen og Kopp gjør sitt ytterste for å stoppe planene før de kommer så langt. Man kan undre seg over beveggrunnene, og jammen viser det seg at de nærer tette bånd til en annen hovedstadsklubb begge to.

Det man trodde var rene politiske forhandlinger viser seg altså å være reint oppgulp fra to bitre supportere som ser erkefienden tilrive seg et forsprang det blir umulig å ta igjen for deres egen lille og ubetydelige klubb.

De er Lynsupportere på sin hals begge to. Lorentzen er sogar æresmedlem av Lyn. Det ble han i 1996. Et firma han er deleier i sprøyta inn 2.5 millioner i Lyn da deres misslykka innsamlingsaksjon pågikk. Kopp er kjent som ihuga Lynsupporter. Det er neppe tilfeldig at det patetiske forsøket på å velte Vålerengas planer kommer fra disse to.

Det vi i realiteten ser her er altså to furtne Lynsupportere som forsøker å ødelegge for Vålerenga via sine verv. De sender dermed brev til sin venn Lynsupporteren Bård Folke Fredriksen som leder  komiteen som skal behandle Vålerengas sak i morgen.

Sånn er situasjonen akkurat nå. Vil de klare å ødelegge for oss?

Jeg aner ikke, men jeg har en oppfordring til deg.

Må du på død og liv stemme Høyre, så ha i hvert fall anstendighet nok til å stryke Lorentzen og Kopp fra lista under kommunevalget neste høst. Sånne folk er Oslo øst best tjent uten. Få dem vekk fra politikken, og la dem sitte og surmule på Lynkamp i Oddsenligaen der de ikke får ødelagt for andre enn seg selv.

Har du lyst til å fortelle Høyre at det er veldig dumt av dem å gå mot Vålerengas planer nå, har de en facebookside der det allerede ligger gledelig mange formaninger fra folk som ønsker at Vålerenga skal få sin egen stadion nå. Den finner du her: Oslo Høyres facebookside.

Oslo Høyre er på Twitter også, skriv til dem på .

Faen heller Høyre, Vålerengas supportere har venta på egen stadion i 101 år, og klubben har forsøkt å få egen stadion siden 2006.Tror dere vi kjøper ideen om at kommunen bygger stadion og leier ut til Vålerenga? Det er patetisk idioti, og intet annet. Nok er nok.

Stadion nå!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

0 thoughts on “STADION: Høyrepolitikere eller supportere?

  1. Pingback: Klanen.no