Møt opp på Rådhuset onsdag og vis at du bryr deg

Ikke la høyrepolitikerne fortsette å trenere vår stadion i det politiske apparatet. Møt opp i borggården på rådhuset i morgen klokken 16:00 og vis politikerne at vi bryr oss.  Stadionsaken er ikke bare et nummer på sakslista, den er viktig for Oslo øst. 

 


Kjære Vålerengafans.

I morgen kl 16.30 møtes byutviklingskomiteen i Oslo Rådhus for å banke igjennom en (tilsynelatende) endelig godkjennelse av stadionsaken. I siste øyeblikk har to høyrepolitikere fra finanskomiteen forsøkt å stikke kjepper i hjulene ved å stille spørsmålstegn ved Vålerengas økonomi, akkurat som at dette kom helt overraskende på dem i siste øyeblikk. De to personene er allerede behørlig omtalt i en annen sak på Klanen.no.

Vi i Vålerenga har ventet i mange år på at dette skal bli ferdig. Oslo-byråkratiet er tungrodd nok som det er, og Høyre har trenert det lenge nok. Dette siste desperate treneringsforsøket vil ikke holde dersom de andre i komiteen stemmer som vi forventer at de skal gjøre. Derfor oppfordrer vi alle som er glade i Vålerenga til å møte opp utenfor Oslo Rådhus kl 16 i morgen for å gjøre politikerne oppmerksomme på at beslutningene de tar faktisk påvirker folk i hverdagen, og at vi følger med på hva de driver med. Vis at vi bryr oss, og støtt de politikerne som er på vår side i denne saken – og hjelp dem å banke dette igjennom!

Vi har oppretta Facebookarrangement her.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.