NFF er som NFF gjør – Ørnen har karantene mot fugla

NFF sitt disiplinærutvalg  opprettholdt det håpløse røde kortet til Kjartansson,  og han er ilagt èn kamps karantene. Vi får dermed ikke se verdens beste Ørn meske seg blant små forskremte kanarifugler på Vårt Åråsen. Det er selvsagt trist, men poenga blir med oss hjem til Oslo likevel.

Tekst: EspenB


Som vanlig viser NFF oss sin lengste finger. De hadde ikke klart å se sannheten om den hadde smelt til dem i trynet. Alle så at det ikke var rødt kort. Alle unntatt dommer Tom Harald Hagen, og siden NFF har som sedvane å aldri innrømme feil er jeg ikke det minste overraske over at klagen ble forkastet.  Jeg blir heller oppgitt og trist av slikt, men Vålerenga har altså mulighet til å anke.  Anken går til NFF sitt ankeutvalg. Det kommer dermed ikke til å skje en dritt, så kampen mot fugla går nok uten vår Ørn.

Det blir akkurat som det røde kortet til Høgh i siste hjemmekamp i fjor. Det var ikke gult kort engang, men det røde kortet kom opp på anbefaling av linjemann som tidligere var medlem av LSK. Det er vanskelig å vinne når NFF ikke skjønner at det er rimelig inhabilt. Den gang ble selvsagt også anken forkastet. For en gjeng med bønder NFF-nissene er.

I de blindes rike er den enøyde konge, men i korridorene på Ullevaal finnes det ingen komge. Der er det bare blinde, gamle og ekle champagnedrikkende pamper som puster hverandre ømt i øret mens de masserer hverandres rygger og norsk fotball er på vei rakt til helvete. De evner ikke å se det engang. Nok om det, Vålerenga er Oslo øst, vi er vant til å bli stigmatisert og sett på som mindreverdige og uviktige.

Vålerenga  har imidlertid en rekke gode spillere tilgjengelig til kampen, og Lillestrøm har faktisk scora sjølmål mot oss både i fjor og i år. Det klarer de sikkert igjen. Og vi har karer som Lindkvist og Zahid. De veit hvor kassa står begge to, og spesielt Zahid er et fyrverkeri av en fotballspiller om dagen. Tenk deg hvor gira Heltne Nilsen er til den kampen. Pipipene kommer til å takles opp på Kløfta og Jessheim. Jeg er ikke det minste bekymra, vi har med oss årets beste borteseier på bussene nedover fra Vårt Åråsen i år også.

Min ørlille bekymring ligger lenger bak på banen. Der har det blitt prestert mye rart i år, la oss håpe at HelMax kommer inn og snurper nota helt igjen.

Da Sjappa stengte i går var det kun igjen 418 billetter til feltet vårt på Åråsen. Det betyr at du må få ræva i gir om du har tenkt deg på kamp søndag. Det er bare en buss som har ledige plasser og det er ekstrabussen til Vertshusbussen. Resten av bussene er fulle. Det haster dermed både med billett og buss, for dette vil du ikke gå glipp av!

Vi taper aldri. Ikke engang NFF sitt maktmissbrukende pampevelde stopper oss nå!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

0 thoughts on “NFF er som NFF gjør – Ørnen har karantene mot fugla

  1. Pingback: Når ørnen er borte danser småfuglene på bordet | Vålerenga På Nett