Åråsen, Stovner og marinade – LasseL er tilbake!

Min bestemor sa alltid at man ikke skulle si noe, om man ikke har noe godt å si om noen.

Tekst: LasseL// foto: av en tidligere Tifo


Kamp klokka 19 på søndag ved flytog-holdeplassen mellom Oslo og Gardermoen.

Sees!

Ok, da. Jeg er ikke særlig glad i Stovner.
Nei, jeg er ikke det. Bjørn som drev Stens pizzeria på Stovner liker Enga og rock. Det og at Stovner faktisk er 13,1 kilometer unna kampstedet på søndag, er faktisk to (tre om du regner Enga OG rock, 16 om du teller samtlige kilometer…) ting som taler for utkant- Grorud.
Stor mer positivitet får du ikke ut av meg om de som, lik de tiltale i Orderud- saken, skal tape på Åråsen stadion.
Drit i hvem som blir regnet med når Stor- Oslos innbyggere blir talt en gang cirka bortimot hver gang det skjer. Har du gul dun, skal du hakkes opp i biter, marineres, grilles og selges til 9,90 per hekto fra ferskvaredisken.

Å gjøre narr av deres økonomiske situasjon blir bare idiotisk, vi får ta de på matta i stedet for og heller kose oss at det er klubbnavnet og ikke tallene de viser frem, som lyser rødt under streken i November.

Og siden vi er inne i det positive hjørnet;  forsvaret vårt…
Jeg tror faktisk jeg har funnet løsningen! Det har seg slik at de 6 spiller’ne som har noe å fortelle dommeren etter hver situasjon som oppstår tydligvis ikke helt har skjønt følgende:
Om de driter i å få med seg hele hendelsesforløpet i samtlige ting ute på banen, men heller konsentrerer seg om motspiller, ballen og med å stoppe at disse to finner hverandre, så er jeg ganske sikker at Ghayas fantastiske sensommer-sesong ikke vil gjøre oss supportere like nervøse overfor dommertabber (og påfølgende justismord fra NFF, men som man allerede vet, så er det vanskelig å se når man har bjelker i øynene) som endel av oss er foran helgens dyst.

Ørn får våke over småfuglene og gjøre de nervøse, så  får resten av gutta våres hakke de opp i småbiter, vi får marinere de fra tribunen og så griller vi dem til kvelds.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.