FotballLIVE: Lillestrøm – Vålerenga 2-1 (1-0)

Tekst: Arakh Angan

Slutt

2.omgang

94 min: Ferdig på 2-1. Berre med mål nr 100. Det er det vi tar med oss i kveld.Takk for nå.

Lagt til 4 min. Håpet om U lever iallefall

Bytte Alex ut-Stengel inn og Høgh for Blårud. Nå spiller vi med 3 bak.

80 min: lsk ser fornøyd ut med 2-1.Det presser ikke like mye og vi får holde på ballen mer. Så er det bare å få den i mål da. Nærmest var Simon Larsen som headet like utenfor for noen minutter siden.

Lsk har snudd kampen. Fra å være HELT fraværende i de først 20 har de jobbet seg tilbake og altså i ledelsen igjen. MEN dette er ikke over!

72: Det var vist et omen. Nå satt den. 2-1

71 min: Det er vel mest flaks at Lsk setter den ballen utenfor. Hei og hå innafor 5 metern hos oss. Fofana setter ballen utafor.

70 min: Vi har gitt fra oss litt av styringa, men har fortsatt litt grep om dette, men ikke vært mye å skrive hjem om av sjanser siste 10.

60 min: Vi har gjort unna timen. Første 15 i 2. er LANGT bedre enn noe av et vi hadde å by på i hele 1. I serien «ting jeg ikke trudde jeg skulle skrive; Edvartsen har vært bra med fløyta…

54 min: Vi har flytta spillet over på dems halvdel. Vi styrer kampen nå. Lsk hatt et farlig raid, som det ikke ble noe av.

48 min: Vi er iallefall best i gang! Vi er høyere i banen og ser ut til å ville ta grep. BRA!

Berre gjør sitt mål nr 100 i tippeligaen. Berre ble forøvrig 39 i forrige uke. vi gratulerer!

46 min: BERRE!!! 1-1

Max ut og Brændsrød inn.

1.omgang

45 min: Det betyr pause. Det skjedde mer de siste 7 enn de første 38. Vi kom mer med. Fofana får det altfor lett på kanten og Lsk er farlige på å jage bakrom.MEN vi er altså mere med! Dette er ikke over.Rekdal kommer nok med noe genialt i pausen.

40 min: Vi har lagt om til 4 bak. Det tok bare minuttet fra vi gjorde det til Bjørsvik var fri på bakerste.

39 min: Det ble nesten Hel-Max! På nærmest blankt mål setter han ballen utafor. 1-1 i målsjanser.

38 min: Hva skal man si? Mye av det samme. Det skjer fint lite på Åråsen.

29 min: Vi har kommet oss leger opp på banen. Frispark noen meter fra midt på banen, innlegg av Grindheim(Pelle) som heades rett på keeper.

21 min: Vi ligger dønn lavt. Når Lsk angriper ligger vi med den bakre leddet på 5 meter og midtbaneleddet på 10. Ja, og Berre der oppe da. En ting er å ligge lavt, men dette er drøy kost.

18 min: Vi forsvarer oss helt tilbake BAK Langer. Det går som det må. 0-1 Moen scorer dersom du bryr deg.

14 min: Edvartsen, som har kjørt de 500 meterne fra ishallen på Lørenskog for å dømme, gir frispark til oss ute ved linja på høyde med 5 meter’n. Pelle tar den og vi prøver oss på en innøvd variant. Det funka ikke nå, men vips så sitter’n.

10 min: Kunne skrevet:»se linja under» Vi ligger nå på halvdelen vår da. Hatt et innlegg etter frispark. Det endte i grunn med det innlegget. Men dette blir bra!

03 min: Vi ligger lavt med Berre på topp…

00 min: Ballen ruller.