Bonsaksen har signert!

Det er med glede vi kan melde at Aleksander Bonsaksen har signert med Vålerenga Hockey. Han kom tilbake til oss før fjorårssesongen og vi har vært redde for at han skulle reise utenlands igjen. En viktig brikke i Shampo sitt Vålerengalag er dermed på plass. Samtidig forteller vi litt om de nye spillerne også.   

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


27-åringen spilte som kjent både OL og VM med det norske flagget på drakta, og han ble sågar den mest utviste hockeyspilleren i OL. En tøffing som ikke trekker seg unna når det blir litt hett. Han kom fra svenske Rögle før fjorårssesongen og gjorde sine saker meget bra for oss i vinter. En rett ut herlig signering!

Så får vi håpe at landslagskompis Morten Ask (på bildet sammen med Bonsa #47) også snart klorer ned underskrifta si for klubben.

Andreas Stene er henta hjem fra Sparta, Tallak Lyngset og Jørgen Karterud har vært og prøvd seg over dammen for henholdsvis Islanders Hockey Club og Soo Greyhounds, men er nå tilbake i hovedstaden. Det blir flott å se gutta i drakta vår igjen.

I tillegg har 20-åringen Eirik Salsten signert for Vålerenga. Han har flytta til Oslo for å gå på skole og da lå muligheten åpen for oss. Han har spilt hele sitt hockeyliv i Storhamar, så regn med sure og missfornøyde tryner på bortetribunen i åpningskampen på Jordal 11. september. Talentet hans er det ingen tvil om, jeg gleder meg til å se ham herje for oss.

Niklas Bröms er en ny svenske hos oss. 28-åringen er fra Leksand, men har brukt de siste sesongene i Nyköpings HK i Divisjon 1 i Sverige, der han bøtta inn mål. Han er en diger tanksenter og vil gi oss verdifulle muskler ute på isen. Målgarantist!

I tillegg er Thomas Olsen og Colin Spaberg Olsen flytta opp  fra U20-laget. Det blir spennende å se hva det to unggutta kan bidra med.

Vi har takket og sagt farvel til følgende spillere før årets sesong:

Sondre Olden har gått til Brynäs.

Eric Chouinard har gått til Grenoble.

Magnus Fischer har gått til Lillehammer.

Jonte Berg har gått til Arboga.

Fredrik Csisar har gått til Lørenskog.

Cato Cocozza er for tiden uten kontrakt.

Vi ønsker alle lykke til med sine videre karrierer , men selvsagt ikke når og om de møter Vålerenga.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

0 thoughts on “Bonsaksen har signert!

  1. Pingback: Klanen.no