Uverdige dass-forhold på Marienlyst Stadion

Vi har fått  mail fra en supporter som er lite imponert over sanitærforholdene ved Marienlyst stadion. Det er vanskelig å være uenig i det. Vi er mennesker selv om vi er supportere, og ser gjerne at Godset legger til rette for at vi behandles som det også når vi skal tre av på naturens vegne. 

Tekst og foto: Runar Daniel Walstad


Såpe-godset

Såpe? Sjokoladepudding? Bæsj? Hvem vet.

Det var nå i helgen at Tomgodset tok imot Vålerenga på Marienlyst Stadion og gikk på ett fortjent tap mot Oslo`s stolthet.. Klanen og AE laget kjempestemning og det var helt topp å være tilskuer. Rundt det 75. minutt skulle jeg på toalettet og møtte da disse forholdene (se vedlagte bilder). Papiret fløt ut av toalettanlegget og håndsåpen til venstre på vasken minnet mer om avføring enn om håndsåpe.
Jeg mener at ett visst initiativ fra de ansatte & frivillige hos Strømsgodset burde ha være en selvfølge. Rydd og kast papir så det  litt mer hygienisk ut. Ja, jeg vet at vi supportere også burde være flinkere, men forholdene her tatt i betraktning var det langtfra optimalt da søppelbøttene var like små som kjølebokser. Nå som de har åpna ny tribune er det ikke for mye forlangt å også få det sanitære på stell.

Hvem skal ta tak i dette? NFF, Godset eller ansatte & frivillige fra Vålerenga? (Jeg tenker NSA ønsker å gjøre noe i forhold til dette. red.anm)

dass-godset2

innbydende og lekre toalettfasiliteter på Marienlyst.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.