En liten en til mårrakaffen – vi er ett topplag igjen

Det lød et lettelsens sukk fra hele Oslo i går, sånn i åtte-draget. Vålerenga hadde nettopp vunnet kampen de måtte vinne for å henge med i toppen. I tillegg har det kommet fram noen småting som gjør livet verdt å leve for en Vålerengasupporter. I dag skal vi bare suge på karamellen. Det fortjener vi.

Tekst: EspenB


Vi stoppa Godsets rekke uten tap på hjemmebane nøyaktig tre år etter deres forrige hjemmetap. Selvsagt gjorde vi det! I år har vi møtt Godset tre ganger. Vi slo dem 6-1 i sesongoppkjøringa, vi slo dem 3-0 hjemme i vår og vi slo dem altså 2-0 i går. I serien har vi altså 5-0 og 6 poeng mot fjorårets seriemester som ligger på andreplass på tabellen. Det oser moral og vilje av årets utgave av Vålerenga. Gudene skal vite at det ikke alltid har vært tilfelle. Samtidig fjerna vi kunstgress-spøkelset. Dette var første seier på kunstgress i år, og ikke faen om det blir den siste. For en herlig opplevelse det var!

Vi gratulerer Ghayas Zahid med nettkjenninga i går. Det var hans første på øverste nivå i Norge, og den kom etter at Vålerenga spilte ut Godset etter noter. Endelig satt den Ghayas, den var virkelig fortjent og det blir ikke den siste! Så svevde Ørnen over straffefeltet og stupte mot bananen Grindheim sparka inn mot ham. Et godt treff og vi leda 2-0.

Klanen og de alternative samarbeida godt i går og knuste GodsetUnionen totalt på tribunen. GodsetUnionen var stumme, og de var stumme av beundring.

Etter kampen ble Rekdal intervjuet av Dagbladet. Der fortalte han at Vålerenga ligger foran budsjett på publikumsinntekter denne sesongen. Det er herlige nyheter for en klubb i økonomisk krise, og det er nyheter som må følges opp av deg og meg.

Neste hjemmekamp er mot Stabæk. 29. juli. DEt er en tirsdag, og det er også dagen Vålerenga fyller 101 år. Klubben har selv bedt om kamp denne datoen, så ikke heng med huet. La oss fylle Ullevaal denne kvelden og gi topplaget Vålerenga en skikkelig bursdagsgave samtidig som vi hjelper klubben med viktige kroner inn i kassa. Din oppgave er å lokke og mobilisere venner til å bli med. Du kan argumentere med at Vålerenga er ubeseirea hjemme og spiller flott fotball. Vi slo Stabæk 3-0 på Nadderud i vår, og det blir ikke mindre på Ullevaal. Det er gøy å se Vålerenga igjen. Kom på kamp!

Herregud så deilig det er å kunne si topplaget Vålerenga igjen! De siste tre kampene har Vålerenga møtt lag som ligger over oss på tabellen.To av kampene har vært bortekamper – på kunstgress. Mot Odd, Rbk og Godset har vi fått med oss fem poeng av ni mulige. Det, mine venner, er topplag-takter og det gjør meg glad, lykkelig og stolt.

Om vi ser på de neste kampene gir det håp om god poengfangst. VI har allerede vært innom Stabæk hjemme. Så kommer august med Viking (b), Sarpsborg 08(h), Lillestrøm på Vårt Åråsen, Brann (h) og Bodø/Glimt(b). Det ligner på 14 poeng i boka mi. Da er vi på sølvplass, garantert!

Smil kjære medsupporter, I dag kan du la alle bekymringer fare, i dag skal du bare glede deg over den herlige spillergruppa til Vålerenga. De kommer til å gi deg en høst som kan måles opp mot høsten 2010, og den høsten glemmer du aldri!

Heia Vålerenga!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.