Tur&billett: Vålerenga – Lyn på onsdag

Vålerenga krever deg for latterlig lave 150 kroner for en billett til klansfeltet på onsdag. Men husk å forhåndskjøpe i Sjappa – klansbillettene selges ikke over billettservice.

Tekst: MortenN

Byderbyet nærmer seg, og det er viktig å skaffe seg billett. Det er å anta at de som kjøper på stadion på onsdag må påregne en del kø – så prøv å unngå det ved forhåndskjøping i Sjappa.

Prisen er det ingenting å si på. Vi får stå på langsida på nasjonalarenaen for 150 spenn. Til sammenligning ble Stabæk Support avkrevd 200 kroner når de besøkte Grorud da cuprunden tjuvstarta forrige uke.

Det kommer til å gå busser fra både Bohemen og Vålerenga Vertshus, og sikkert flere andre steder også. Sjekk med din vanlige buss!

Så altså: Kom deg i Sjappa, kom deg på kamp – og få med deg så mange som mulig. Det er den beste måten å støtte klubben med om dagen, både gutta på banen og reint økonomisk.

NB! Er du tørst på onsdag kan du kombinere dette med å være på Vålerenga Vertshus før og etter kamp. Vertshuset har nemlig bestemt at en sum tilsvarende hele dagsomsetningen vil bli gitt til innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål’enga».

Vålerenga-tilhengere som ikke er medlem av Klanen og/eller vil ha billetter på andre steder, kan forhåndskjøpe her.

 

0 thoughts on “Tur&billett: Vålerenga – Lyn på onsdag

  1. Pingback: Klanen.no