NFF – inkompetansens høyborg

Litt sindig søndagsrant mot NFF er ikke å forakte. De vet jo ikke hva de gjør, hvorfor de gjør det, eller om de i det hele tatt har gjort det de har gjort – eller burde ha gjort.

Tekst: LasseL // foto: sotahjornet.no


At pampene i toppen av fotballforbundet forlengst har mistet kontakten med terra firma er gammelt nytt, men at resten av forbundet så til de grader har tatt opp jakten om hvem som er den største hykleriske idioten i blant oss alle, får meg til å undre.
Å stille på kamp med store, hissige fyrstikker uten pol’tis tillatelse er viden kjent i våre egne rekker som fy-fy. Og det samme går for at klubben får bøter som svir mer enn sårene på de med lave øyenbryn som klasker hendene på hverandre på skoleplasser i utkanten av utkanten av utkant- Bergen.

Hallên var jo hissig for at han ble sammenlignet med Don Corleone på et stykke tøy.
Det var jo ment mot hans stil som leder, ikke på utseende.
Utseendemessig har det vært mye verre mafiabosser i NFF.
Per Ravn Omdal så ut som han stod til heving.
Karen Espelund hadde tydelig spist noe han ikke tålte. Han så alltid litt spak ut, han Espelund.
Sondre Kåfjord så ut som en skuffet blodhund. En veeeeldig skuffet blodhund.

Uansett, dette tøystykket var en fornærmelse mot svinet. Akkurat som hans undersåtter nå mener at markering med flagg, for motstanderlandets lederes syn på homofili, under landskampen mot Russland er ikke verdig på en norsk fotballarena.
Samtidig mener de at saksbehandling er viktigere enn selv udåden, da de lar Stefan Strandberg trampe løs på Aaron Samuel og slippe straff, da spilleren selv ikke ble tilsendt et papir som forklarte at det han gjorde var feil.

For å sette dette litt på spissen; du skal da altså ikke vifte med flagg, skrike for høyt, sloss 32 kilometer fra nærmeste fotballstadion, vifte med stjerneskudd og i hvert fall ikke hytte med neven på norske fotballanlegg. Det er en synd og må straffes hardt.

Derimot er det best at du ikke markerer andre folks umenneskelige syn på f.eks atomvåpen eller homofili.

Og det er en selvfølge at du ser en annen vei – siden det ikke var nok porto på konvolutten til en kar, som egentlig heter Ken Remi til fornavn, som tramper ned en mørkhudet innvandrer PÅ banen med vilje.

Og så sitter de og lurer på hvorfor folk ikke støtter opp under et slikt regime.

Flass!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.