Bohemen og Vålerenga Vertshus gir dagsomsetning til Vål’enga

Styret i Bohemen og Vålerenga Vertshus har beslutta å støtte innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål’enga». Begge Vål’enga-pøbbene gir bort en dagsomsetning, først ut er Vålerenga Vertshus som gir bort hver eneste krone som omsettes den dagen Vålerenga møter Lyn.

Tekst: MortenN

Bohemen gir bort sin dagsomsetning i forbindelse med neste hjemmekamp i Tippeligaen, som er mot Ålesund. Med dette bidrar pøbbene totalt med noe som høyst sannsynligvis blir et sekssifret beløp.

– Vi er en del av Vålerenga-familien, og da er det viktig for oss å støtte når noen i familien har det vanskelig, sier styreleder Geir Hjorth.

Han mener det er naturlig å velge Vålerengas to neste hjemmekamper som dagene pubene gir bort omsetningen.

– Når vi gjør dette, vil vi gjøre det skikkelig. Vi ønsker å gi bort omsetningen på to dager vi vet vi får god omsetning – og det er det nesten alltid når Vålerenga spiller. Vi blir veldig overrasket om dette ikke genererer et sekssifret beløp. Det svir selvfølgelig i lommeboka, men det skal det også gjøre når vi støtter denne aksjonen, sier styrelederen.

Klanen.no konkluderer til slutt: La det ikke være tvil om hvor du skal kjøpe mineralvann og blanda nøtter disse dagene. Absolutt alle penga – de går til Enga.

Les alt om innsamlingsaksjonen her.

0 thoughts on “Bohemen og Vålerenga Vertshus gir dagsomsetning til Vål’enga

  1. Pingback: Klanen.no

  2. Pingback: Klanen.no