MortenNsDagbok: Fotball med folk med peiling

Folk er folk, men har du peiling eller snøring? Da er det bedre å se VM der fotball hører hjemme. Drit i stedene der folk danser magedans – eller TV2 lager sending med «stemning».

Det er ingen grunn til å vase rundt med de som later som de liker fotball. Jeg har aldri likt det. Jeg vil se fotball med likesinnede.

Har du peiling, finnes det bare ett sted for slikt. Bohemen Sportsbar. En sportspøbb i verdensklasse. Med betjening og klientell med passion (engelsk!). Et sted som bare reint ut er helt fantastisk for den som elsker fotball. Vi elsker Bohemen, og Bohemen elsker oss.

Har du snøring, vil jeg imidlertid anbefale Vålerenga Vertshus. Fotball- og bydelsfans har snørt på seg pub-skoa får å tråkke ned terskelen der i årevis, og de ser ingen grunn til å stoppe under fotball-VM. Snarere tvert i mot! Med byens peneste røykeavdeling, sjarmerende skrått brosteinslagt, beblomstret og med muligheten til å ta med drikke ut får du også et fortjent hviljeskjær når TV2 viser reklame i pausene.

NB! Dette betyr ikke at folk som tråkker ned Kontraskjæret og lignende ikke har peiling eller snøring på fotball. Men de har ikke peiling og snøring på folk.


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og er redaktør på Klanen.no, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok.

Comments are closed.